Holky, dcera 3r mi už delší dobu několikrát za den řekne že ji bolí bříško. Ve většině případů to je proto, že něco nechce dělat nebo, že chce upoutat pozornost. Někdy proto, že má zaražený prdík a nebo když nejde dlouho kadit. Dneska mi to řekla asi 10x a já jsem z toho už psychicky vydeptana. Mám na to slovo už úplnou averzi. Během dne normálně ji i pije.
@bauskka jiný problém nemá? Dcera si takhle ztěžovala na bříško, že ji bolí, také jsem si myslela že ji něco trápí psychicky, byla jsem se synem v nemocnici) a nakonec se z toho vyklubal gynekologicky zánět.
Ono to může být cokoli. Ale bez se řekne že je to psychické tak bych nechala dceru vyšetřit pediatrem.
Hele segre malá to dělá taky protože ji vždycky vezme a jde jí bříško masírovat a malé se to líbí 😄akorát je důležité pozorovat jestli chce jen masáž nebo jestli jí fakt bolí 😄
Me to dela kluk, kdyz se mu nechce do skoly. Ano je to psychosomatika. Obcas neco blbeho sni nebo se naopak malo naji. Taky mne to depta. Nikdy nevyhodnotim, jak moc to je zavazne (vetsinou vubec, je to herečka) . Taky mne to depta...
@bauskka Ty jsi vydeptana? Vydeptana je ona, je to psychosomatika, mela bys přemýšlet, z čeho je nešťastná, čeho se boji, že má potřebu na sebe upozornovat tak, že utíká do nemoci.