Bolest bříška několikrát za den. Co myslíte?

bauskka
12. led 2022

Holky, dcera 3r mi už delší dobu několikrát za den řekne že ji bolí bříško. Ve většině případů to je proto, že něco nechce dělat nebo, že chce upoutat pozornost. Někdy proto, že má zaražený prdík a nebo když nejde dlouho kadit. Dneska mi to řekla asi 10x a já jsem z toho už psychicky vydeptana. Mám na to slovo už úplnou averzi. Během dne normálně ji i pije.

barmil
12. led 2022

@bauskka Ty jsi vydeptana? Vydeptana je ona, je to psychosomatika, mela bys přemýšlet, z čeho je nešťastná, čeho se boji, že má potřebu na sebe upozornovat tak, že utíká do nemoci.

keysi90
Autor odpověď smazal
Zobraz
keysi90
12. led 2022

@barmil proč hned psychosomatika? Může to být jiný problém, například potravinová alergie.

keysi90
12. led 2022

@bauskka jiný problém nemá? Dcera si takhle ztěžovala na bříško, že ji bolí, také jsem si myslela že ji něco trápí psychicky, byla jsem se synem v nemocnici) a nakonec se z toho vyklubal gynekologicky zánět.
Ono to může být cokoli. Ale bez se řekne že je to psychické tak bych nechala dceru vyšetřit pediatrem.

lidija1234
12. led 2022

Hele segre malá to dělá taky protože ji vždycky vezme a jde jí bříško masírovat a malé se to líbí 😄akorát je důležité pozorovat jestli chce jen masáž nebo jestli jí fakt bolí 😄

konidana
12. led 2022

Me to dela kluk, kdyz se mu nechce do skoly. Ano je to psychosomatika. Obcas neco blbeho sni nebo se naopak malo naji. Taky mne to depta. Nikdy nevyhodnotim, jak moc to je zavazne (vetsinou vubec, je to herečka) . Taky mne to depta...

zmrzlinka
12. led 2022

@bauskka jestli trpí na zácpy ,tak ji to břicho fakt může bolet a to i několik dní a je to fakt nepříjemný.Řešiš to nějak?Na prdíky ji můžeš koupit Espimisan kapky.Ale jestli to má psychické ,tak by si to měla řešit taky....