Ahojte, starší syn (2 a půl roku) si mi tak týden až dva stěžuje, ze ho bolí břicho ( v okolí pupíku). Vždy to zmini, ale nebreci, neknuci ani nic takového. Moc nejí, ale za den vypije tak 10 hrnku mléka. Muže to s tím souviset?
Děkuji
@misha31 2 hrnky má jen k snídani 🙈
@nataliere15 To je jak otesanek,ne? Jak je velky hrnek? Jako teoreticky pokud mas hrnek 200 ml,tak vypije 2 litry mleka a k tomu jeste jine jidlo a piti? Bych taky praskla...Proc tolik mleka?To se nediv,ze pak neji...
No, v žaludku se z mlíka stává taková nabytá, žmolkovitá hmota, takže podle mě moc nejí a nemá k tomu motivaci hlavně proto, protože je "najedený". Možná je na čase to omezit a zasoustředit se na zdravou stravu, probiotika a také jiné tekutiny, než jen mléko🙂
A ještě se zeptám - mléko je to UM, kravské, mateřské..?
@laxesis kravake a sem tam si ještě cucne mateřského.
Tím, ze moc nejí, jsem byla rada aspoň za to mléko. Čerstvé ovoce a zeleninu si nevezme vůbec. Ovoce jen ve formě presnidavky a zeleninu do něho dostávám buď to rizotem nebo vývarem:/ celkové něco do něho dostat je oříšek 😬
Samozrejme nevim,jestli muze mit bolesti z toho mleka,ale ani bych se nedivila. Je to strasne moc. Musi byt i prepity,jako vypit 2 litry mleka denne mi neprijde ok. Zacala bych mu ubirat a nabizet proste jidlo. Bud bude jist nebo ne. Hlady neumre. Uz neni tak maly.
Určitě mléko!
10 hrnku mleka? To snad nepije nic jineho, to je hrozne moc se mi zda 🙈 bych dala 2 hrnky denne