Bolest břicha. Může to mít spojitost s mlékem?

nataliere15
22. črc 2023

Ahojte, starší syn (2 a půl roku) si mi tak týden až dva stěžuje, ze ho bolí břicho ( v okolí pupíku). Vždy to zmini, ale nebreci, neknuci ani nic takového. Moc nejí, ale za den vypije tak 10 hrnku mléka. Muže to s tím souviset?
Děkuji

misha31
22. črc 2023

10 hrnku mleka? To snad nepije nic jineho, to je hrozne moc se mi zda 🙈 bych dala 2 hrnky denne

nataliere15
autor
22. črc 2023

@misha31 2 hrnky má jen k snídani 🙈

kristyn86
22. črc 2023

@nataliere15 To je jak otesanek,ne? Jak je velky hrnek? Jako teoreticky pokud mas hrnek 200 ml,tak vypije 2 litry mleka a k tomu jeste jine jidlo a piti? Bych taky praskla...Proc tolik mleka?To se nediv,ze pak neji...

laxesis
22. črc 2023

No, v žaludku se z mlíka stává taková nabytá, žmolkovitá hmota, takže podle mě moc nejí a nemá k tomu motivaci hlavně proto, protože je "najedený". Možná je na čase to omezit a zasoustředit se na zdravou stravu, probiotika a také jiné tekutiny, než jen mléko🙂
A ještě se zeptám - mléko je to UM, kravské, mateřské..?

nataliere15
autor
23. črc 2023

@laxesis kravake a sem tam si ještě cucne mateřského.
Tím, ze moc nejí, jsem byla rada aspoň za to mléko. Čerstvé ovoce a zeleninu si nevezme vůbec. Ovoce jen ve formě presnidavky a zeleninu do něho dostávám buď to rizotem nebo vývarem:/ celkové něco do něho dostat je oříšek 😬

kristyn86
23. črc 2023

Samozrejme nevim,jestli muze mit bolesti z toho mleka,ale ani bych se nedivila. Je to strasne moc. Musi byt i prepity,jako vypit 2 litry mleka denne mi neprijde ok. Zacala bych mu ubirat a nabizet proste jidlo. Bud bude jist nebo ne. Hlady neumre. Uz neni tak maly.

lenkalubina
23. črc 2023

Určitě mléko!