Maminky,dcera 4roky si stěžuje na bolení bříška,ukazuje mi kolem pupíku.Ale jen k ránu,trva to druhý den.Vcera jsme byli u doktorky.Myslela jsem že se jen přejedla včera i dvakrát zvracela ale jen trošku a hleny.Stolici má dalo by se říct že normální vetry taky odchází.Byla na dietě,vcera měla jen piškoty suchý rohlík,caj trošku Polívky.A teď k ránu zase cca pul-hodku si na to bříško stezovala. A teď už zase nic a spí,nemate někdo zkušenost?Díky
@soyevita diky za info.Ona v roce prodelala invaginaci,ale to vypadalo uplne jinak nejedla,nekakala.Ted chut k jidlu ma a stolici taky.Pres den si trosku stezuje ale to je spis z toho ze by chtela jist uplne neco jinyho.Uvidim zitra a kdyztak pofrcime v po zase k dr.Ja se poprvy prave leklaj jestli nema slepak ale to by po pul hodine asi bolet neprestalo ne?Je zajimavy ze ji to chytlo ve stejnou dobu v noci.A zrovna ted ju zase trosku boli.Tak ja nevim☹
Tak nakonec sme v nemocnici skoncily.Naznak invaginace tam byl.I tak dík za rady snad uz to bude dobry.
@hannulee Mě si takhle dcera stěžovala od 2,5let a celé roky ,ale měla pupeční kýlu....Pokud by bolesti pokračovaly a stupňovaly se,nebo se přidaly teploty a zvracení,tak bych ji vzala na chirurgii-pro jistotu.Mě takhle bolelo břicho dlouhou dobu před slepákem.
Ještě bych dcerku nechala na dietě,tím nic nezkazíš 😉 .
Kdyby jí bříško bolelo hodně,tak by ani neusnula......
Druhou dceru bolí břicho po cytomegaloviru už několik let.