Ahoj maminky. Mam skoro mesicni mimco a uz ma 12 dni rymu. Odsavame kdyz je potreba a kapeme kapicky Nasivin a Libenar. Rymy se ale ne a ne zbavit. Od vcera se dost vzteka u kojeni a obcas u toho lehce zaplace. Muze to byt oboji vinik toho ze mi vice blinka? Blinka treba i 2-3 hodiny po jidle, takze srazene mlicko. Vcera vecer mi asi hodinu a pul v kuse plakala a do toho se 3x poblinkala 😔 behem dne mi hodila 2 vetsi savle. Chci se zeptat zda kdyz vase mimi melo rymu tak taky vice blinkalo? Mam celkem strach aby ji nebylo neco vic. Teplotu nema.
@bauskka na jednu stranu to možné asi je, u rýmy díky hlenum je totiž tez normální průjem.. Na druhou stranu je normální, ze malé deti hodně blinkaji a nemusi jít o problem nebo o rýmu. Takže vyckej, pozoruj a pak se kdyžtak ptej DR.
Je to mozne, mamka rikala, ze ja to tak mela do nekolika let (vzdy jsem rymu prozvracela) a rymy me trapi furt, hned mam zacpane dutiny.
Kdyz dite lezi, tecou hleny zadem do krku... A takhle male miminko lezi furt. Ve zvratcich by ty hleny mely byt videt. A kdyz hodne place, tak je jasne, ze tech hlenu je jeste vic. A pozor, pokud jsou hleny do zelena, tak uz to muze byt zanet.
Asi bych resila s mudr tu rymu. Uz ji ma dost dlouho.