ahoj chci se zeptat,poradit případně zda to měl někdo také tak: 7 měsíční dítě vypije 90ml mléka(UM),sní 80ml příkrmů....krmím každé 2:5-3 hodiny.po každém jídle blinká....někdy se mi zdá že až pulku toho co snědla,ale zatím přibírala a reflux prý nemá.....ikdyž blinká tak když vidí flašku či jídlo co jíme pláče a natahuje ruce....ikdyž třeba zrovna jedla....proč?má to někdo stejně?
@trampolina_89 ona ale jí 90ml mléka....a po příkrmu nejí mléko,dám jí jen napít vody
Aha, tak to jsem špatně pochopila, v tom případě by jsem to řešila přes Dr. Tohle se mi moc nezdá...
@marleytodd A blinká jen po příkrmu nebo i po mlíčku?
@prcekverunka i po mléku ale reflux nemá
@marleytodd Hmm...pokud blinká hodně, trvala bych na vyšetření lékařem. Kamarádka toto řeší se synem, má rok. Neblinká po kojení a po kaši, jinak vše a opravdu hodně. Zatím dovyšetřují, co mu je. Rozhodně si nemyslím, že je to normální. Co mlíčko, nezkoušela jste měnit značku? Nemusí mu dělat dobře, může hodně pěnit atd...
@marleytodd hltá? Asi bude mít citlivější zažívání...než prvně vyšetřovat zkusila bych buď prvne snížit dávku jídla nebo prodloužit intervaly a zjistit co to udělá... jí i přes noc?
@prcekverunka byla na vyšetření rexluxu,nemá nic....a mléko už jsme vyzkoušeli snad všechny
@lajla ano jí i přes noc a hltá....a dnes jsem zkusila snížit z 90ml na 60ml a pomohlo to...ale není to málo pro 7 měsíční dítě?
@marleytodd nedivejte se na tabulky , ale Na to co vyhovuje vám a dítěti,holky mi taky nepily a nejedlý moc a ok, důležitější je že neblinka...časté blinkani může zase způsobit jiné potíže...
Az se to urovna můžete zkusit navýšit...
Mi osobně to ale připadají vyšší davky kor když jí i v noci v dané intervaly, řekla bych že se přejídá ...to je ta lepší varianta
Mlicko bych zkusila eventuálně ještě zahustit, to se hůř Blinka , dat malou dírku do savicky, třeba v půlce odbrknout, nepít v leže...i když reflux ne, mělo by to pomoct
Jidlo dávat pomalu, poté až sní lžičku, dat druhou, nezapijet
Tak nase mala je taky poblion 🙂 v podstate do 10 mes nez zacala lézt tak blila porad a po všem . Nelepší období bylo plazeni . Pecka , vsechny bodycka na vyhození . Po zdravotní stránce je v poradku . Jedine co tak se to lehce zlepšilo kdyz jsem ji nedavala pot hned po jídle . Ted je ji 13 mes a sem tam jeste ublinkne. Dr mi rikala ze deti múzou blinkat do 2 let . Takže pevne nervy a hromady vlhcenych ubrousku🙂
Pit hned po jídle . Omlouvám se za preklep .
V tom případě bych snížila množství UM po jídle, aby nebyla přecpaná. Já mám doma taky jedlíka a dokud je něco v misce, tak to zbouchá. A to že vyžaduje jídlo od vás je úplně normální, je zvědavá a objevuje, nezáleží to na hladu.