Ahoj holky, mala ma skoro 4 mesice, je plne kojena, ale stolici ma tak 1x do tydne, nekdy to trva i delsi dobu. Neplace nebo teda alespon nevypada, ze by ji to trapilo. To bych zase tak neresila, kdyby nemela tuhou stolici. Chci ji koupit probioticke kapky a vaham mezi Biogaia a Biopron. Jake jsou vase zkusenosti ?
@messias měli jsme to podobné (jsme teda na UM) ale stejně kolikrát týden nic a pak dva dny kolika a bobky jak od kozy ... biopron jsem dávala ráno do mléka - pomohla i trocha teplé vody na lačno - to se většinou do hodiny fantasticky po .... 🙂 ... pak ten Baby Calm vždy před jídlem (kapala jsem to kapátkem přímo do pusiny - hrozně ji to chutnalo) - případně když byl problém tak jsem dala kapky i mimo. Navíc ten Biopron vyjde nejlevněji - je lepší to velké balení - je tam myslím 30 kapslí.... 🙂 dává se jedna denně ... 🙂 pak pomáhalo nahřívání bříška - dávala jsem takové ty lupací polštářky co se lupnou oni hřejí a jak vystydnou tak se vyvaří a dají se použít znovu (zabalit do plínky 🙂 ) od 5 měsíce jak si hraje na bříšku a hýbe se - jsem postupně vše vysadila 🙂
Nám bio gaia nepomohla,touž radši ten biopron.dobré jsou ty vysypávací tobolky.Můžeš to rozmíchat do trochy mlíka.