Bachovy esence. Máte zkušenost?

marimanta
21. zář 2022

V poslední době o nich čas od času něco zaslechnu, narazím na zmínku... Dneska mě jeden rozhovor hodně nahlodal. Tak mě zajímá - máte zkušenosti? Jaké?
Mám extrémně úzkostnou dceru (3r), už z prenatálníjho období si nese plnej batoh, má LMR... Strašně se bojí aut, v obchodě vezla paní na vozíku palety se zbožím, příšerně ji to vyděsilo, pak se bála každého vozíku. K tomu má strach z lidí. Dnes jsme byly v Rané péči. Když jede paní k nám, jde to. Ale tam měla úplně zoufalý amok, musely jsme odejít, a to si jí skoro nikdo nevšímal. Paradoxně jakž takž zvládá jen školku, ale to díky paní asistentce. Brzo nás čeká kontrola na neurologii, teda kontrola... Zatím se ji nepovedlo nikdy vyšetřit, takže spíš jdem na další pokus. Tak si teda říkám, jestli ty bachovky zkusit...?

luciksima
21. zář 2022

Dobrý den mám dceru teď už 9 letou s ADHD,VD, hypersenzivitu a úzkostnou poruchu...to že je něco s ní jinak jsem věděla už od malička jen mi nikdo nevěřil.iz od miminka se bála zvuků,lidí,změna prostředí něco šíleného,nikdo se na ni v kočárku nemohl ani podívat....ve 3 letech nastoupila do soukr.skolky a to bylo peklo...už předtím tedy měla svůj řád,systém,vše muselo být jak chtěla ona.pak si ve školce přivlastnila jednu hračku bez které nemohla být,chtěla jezdit jen žlutou tramvají nemohla mít jinou barvu nebo amok.rovnala boty,vše v pokoji muselo být pořád na svém místě,před spaním si rovnala deku úplně do rovna,oblečení nosila jedno jediné....kontaktovala jsem paní na fb co míchá bachovky a u nás obrovská změna k lepšímu do týdne změnila oblečení,přestala rovnat boty,nevadila ji jiná tramvaj....prostě pro mě zázrak ❤️ takže za nás vám mohu bachovky jenom doporučit ❤️🍀 opravdu dceři hodně pomohli z toho nejhoršího...

marimanta
autor
21. zář 2022

@luciksima děkuji, paní mi právě dnes řekla, ať to zkusím, že kdyby nepomohly, tak určitě neuškodí. A ty vystrašené reakce jsou náročné, hlavně pro ni... x
Vy toho teda máte taky naloženo. Držím palce, ať se vám všecko daří 🍀

marimanta
autor
21. zář 2022

@luciksima jo! Jedna myšlenka mi unikla. Paní přes FB je někde od vás nebo funguje i na dálku? Já totiž při nejlepší vůli netuším, kam se obrátit. Jakože na netu toho je dost, ale asi bych raději někoho ověřeného.

luciksima
21. zář 2022

Musím říci,že se v hodně věcech za ty roky zlepšila,ale stále ji doprovází úzkosti když se něco děje třeba ve škole je to horší a hned to poznáme,ale naštěstí už to není v takové neúnosné míře jako to bývalo ❤️ měli jsme od této paní má stránky na fb a vše jsem s ní řešila písemně.ona se vás bude na vše ptát a sestaví pak přímo na míru❤️🍀 tady posílám foto .držím vám palce🍀❤️

marimanta
autor
21. zář 2022

@luciksima děkuji ☀

luciksima
21. zář 2022

@marimanta nemáte vůbec zač🍀věřím,že vám pomůžou hlavně malé 💗

sirinfirst
21. zář 2022

Zrovna je mám na poště, zítra začneme. Osmileté má poslední dobou šílené noční můry, pak se bojí spát, je úplně vyřízená z toho, tak jsem se taky rozhodla je zkusit.

marimanta
autor
22. zář 2022

@sirinfirst tak pak když tak děj vědět, jak to zafungovalo a tak 😊
Dnes poprvé jsme u školky nepotkali jiné auto, ale i za těch pár dní (přesně 4), co tam pobyla, si to zapamatovala a odmítla vystoupit z auta. Strašně se bála šlápnout na zem...

sirinfirst
22. zář 2022

@marimanta chuďátko.. Ta dostala do života naloženo..

sirinfirst
30. zář 2022

@marimanta tak reference - začala je brát v pondělí a na dnešek spala celou noc úplně klidně. Hned první noc byla lepší, sice se párkrát vzbudila, ale bez vyvádění a nebála se znovu usnout.

luciksima
30. zář 2022

@sirinfirst krásný❤️🍀taky to moc ráda čtu❤️držím palce ať je už jen dobře a lépe

marimanta
autor
11. říj 2022

Takže... Kapky máme od konce září, než jsem se rozhoupala oslovit paní na namíchání na míru, poslala mi paní z Rané péče výstup z konzultace a na konci bylo doporučení na konkrétní prodejné kapičky - Rescue na akutní pomoc a něco na strachy a úzkosti.
Fakt nevím, jeslti jsou tak magické, ale N. už se nebojí u školky vystoupit z auta, do třídy chodí sama, na chodbě si dáme pusu a ona suverénně a zvesela vstoupí 😊 A v sobotu kolem nás profrčel jeep a ona ani okem nemrkla. Jen doufám, že to nezakřiknu 🙂
@sirinfirst
@luciksima

marimanta
autor
11. říj 2022

@sirinfirst jee, tvoje reference mi unikla. Super. Mně se tomu ani nechce věřit, že to tak účinkuje. U nás to teda trvalo pár dní, ale i tak 🙂

luciksima
11. říj 2022

@marimanta mám radost že malé tak pomáhají❤️🍀 já si je u dcery nemohla vynachválit změna byla hned a viditelná úplný zázrak❤️🍀jen tak dál ať už je jen dobře 😊