Bachovky pro dítě do školky. Máte zkušenost?

marie_nn
23. únor 2024

Máte někdo zkušenost s bachovkami?
Už o nich vím dlouho, nikdy jsem neměla nějaký důvod je vyzkoušet, ovšem teď, když syn začal chodit do školky, kde pláče za mnou, není zvyklý bezemě být, přemýšlím nad jejich koupí. Např tyto, ale je jich na trhu strašně moc, nevím kam se obrátit, aby to bylo na míru pro něj. Kéž by aspoň tohle nějak zabralo🙏 nějaký typ?

l_
23. únor 2024

Obrat se na nekoho, kdo ma certifikat.. urcite je potreba mit bachovky na miru, ne uni.. a zabrat nemusi, nebo ne hned.. je to jen berlicka, nejsou samospasne.. ale neuskodi..

Me krizovky pomahali pri soudech.. nasim na psa zas vubec nepomohly... Ale ono je nekdy umeni, spravne definovat problem a tim spravne namichat..

luciksima
23. únor 2024

Určitě bych si nechala udělat Bachovy na míru ...já měla pro dceru když chodila do školky a za me paráda opravdu jí pomohli...držím palce

kelerub
24. únor 2024

@luciksima dopručíš někoho kdo umíchá na míru, prosím?

ajja87
24. únor 2024

📌

luciksima
24. únor 2024

Měli jsme od téhle paní vše jsme komunikovali přes email opravdu za mě je skvělá a fakt dceři Bachovy od ní pomohli tady je pani na Facebooku

drakenn
24. únor 2024

Já být tebou, tak si nechám namíchat kapky pro sebe. Protože dítě somatizuje hlavně matku