Ahoj maminky,je tu některá která má špatné zkušenosti s Babycalem? Jako jsou bolesti bříška a špatná stolice ? My dáváme dost často jak před každým jídlem tak i mezi jídly.premyslim jestli nadměrné množství nemůže způsobit tyhle problémy a jestli se s tím někdo setkal ?
@lidija1234 Já mám zas zkušenost, že jediný Babycalm synovi pomohl. Situaci zhoršoval Espumisan, ale i BioGaia i Vigantol.
@hani_na Biogaia taky ? Nemyslím si že je na vině mléko tak právě přemýšlím z čeho dalšího by to mohl mít. Pediatricka mě dala pro malého Nutrilon HA a to byl děs všechno se tak 3x zhoršilo. Jde na ní vidět že není zastánce Kendamilu ale do teď jsem sním byla naprosto spokojená. Malý prospívá a hezky přibírá jenom to bříško a stolice není úplně nejlepší tak zkouším hledat chybu v něčem jiném co mu dávám pravidelně a ty kapky bere docela ve velkém.
@lidija1234 Já jsem kojila, ale malý měl ABKM, tak jsem držela eliminační dietu a UM dávala jen do kaše. Osvědčilo se mi Kendamil Anti colic, má štěpenou bílkovinu kravského mléka, ale něco jiného je spotřebovat pikslu za měsíc, to člověk uplatí v poho.
Dcera po něm blinkala. Na reflux normálně netrpěla, ale po Babycalmu ublinkávava ve velkém. Bolest bříška způsobit asi může, dceru bolelo z espumisanu.