Atopický ekzém, zhoršil se díky agresivní moči?

puci83
21. kvě 2017

Ahoj maminky, mam na Vas prosbu ci dotaz? Dcera trpi na atopicky ekzem prevazne na rukou a nohach. Ted se uci na nocnik a byt i bez plenky venku. Ale tam jsme bez uspechu. Asi ma blok a nechcr venku vubec curat. Radeji se pocura. Ma 26mesicu. Doma si rekne ze potrebuje ale venku nikoluv. Je mozne ze by se ji ekzem.zhorsil dimy agresivni moci i kdyz ji hned prevleknu a otru do sucheho? A pak jak ji mam naucit curat popr venku?? Dekuji za rady.

janah22
22. kvě 2017

Sama mám atopický ekzem od mala a ke zhoršování u mě dochází kvůli různým věcem. Někdy stresem, počasím, někdy zpocením, někdy špatné mýdlo nebo saponát. Je to i jídlem. Takže je možné, že se může zhoršovat i tím, že se počura. Když se zpotím, i při běžné činnosti, a začne mě místo svědit, hned si ho umyju (vodou, nebou dětským mýdlem) a když to nepomůže a je to podrážděné hodně, tak i nakrémuju. Jen otření potu u mě nepomůže.

puci83
autor
22. kvě 2017

Dobry den, moc Vam dekuji za radu. Ja jsem sinrikala ze inkdyz ji to otru vodou ci vlhcicxim neparfemovanym u rpuskem ze i tak to mozna se zhorsi. A dcera se mi i dost poti. Ale jak rikate, jidlo a sladke nam.to take zhorsuje. Takze i pres to ze mi dr rekla,ze si nemysli ze by to mohla mit horai od moci jak se pocura tak pravda to neni. Muze to tak mit.