Asi zadní rýma. Co by pomohlo?

kvetuska145
11. bře 2022

Ahoj holky, je tu prosim nekdo, kdo se stim setkal nebo pomuze? Mala vzdycky po noci kasle, takovy vlhky kasel. U dr uz jsme byly 2x a nic na plicich neslysi. Ja uz jen fakt zoufala, protoze, mam strach. Rano i chrapti trosku, a odsavam nosik, ale pak to prejde a zas. Cely den v loznici vetram, v noci mam zvhlhcovac, a uz nevim co by. Meli jsme i nejake kapky od dr, to nepomohlo, bolelo ji brisko akorat potom. A fakt nevim😞 malej je 4 mesice a pul😌

cekamnazazrak
11. bře 2022

@kvetuska145 já se zadní rýmou a protivným kašlem díky ní bojuju celý život.. 🙈 v dospělosti jsem už z toho byla zoufala, a zkoušela kde co... co mi od ní dost pomohlo byly kapky do nosu, Muconasal, ale to je cesta do pekel... sice od příznaků uleví, ale problém neřeší a ještě si člověk ničí zdraví a je otrokem kapek... nicméně když jsem procházela IVF, dělali mi nějakou rozšířenou imunolougii a tam zjistili, že nemám skoro žádnou imunitu sliznic, což vysvětluje, proč se toho nemůžu zbavit... prý to ale umí léčit, nicméně v mém případě mi bylo doporučeno řešit to až po dětech... každopádně bych zkusila nějakou dobrou imunologii - testy se dělají z krve - a třeba na něco přijdou a zaléčí v čas...

levandule_k
11. bře 2022

Můžeš zkusit majoránkovou mast. Povídání o ní je tady https://www.bylinkyprovsechny.cz/zpracovani/rec...

Já si ji brala pro sebe z toho eshopu, ale je vhodná i pro děti https://www.bylinkovydoktor.cz/eshop/bylinne-ma...

zmrzlinka
11. bře 2022

@kvetuska145 doporučuji ji nechat vyšetřit na ORL

eithelwing
11. bře 2022

Malý měl tichý reflux a projevoval se podobně. Vyšetření na orl to potvrdilo.

kvetuska145
autor
16. bře 2022

@cekamnazazrak dekuji za zkusenost 😊

kvetuska145
autor
16. bře 2022

@zmrzlinka mam to v planu. Jsme uz objednani 🙂 jenom jsem se chtela tady zeptat, jestli nekdo nema zkusenost😊

kvetuska145
autor
16. bře 2022

@eithelwing a zvracel vam?

eithelwing
16. bře 2022

@kvetuska145 Ano. Někdy to dobehlo jen do pusinky, někdy normálně ven.

kvetuska145
autor
22. bře 2022

@eithelwing mala prave vubec, ani neblinka

eithelwing
22. bře 2022

@kvetuska145 Ja u nas nevím, zda to měl od kiss syndromu nebo od alergie/zadní rýmy. 🤔
Ale odeznělo to věkem a na ublinkavani pomohl sirup gastrotuss, takze i zadni ryma zeslabla.
Ale casto si ani neublinkl viditelně, skocilo mu to do pusinky a hned to spolkl zase.