Zdravím
chci se zeptat. Syn si pořád šťpural v puse, že tam něco má. Koukla jsem na to včera a nad jedním zubem měl takovej vřídek. Říkal, že ho to nebolí tak jsem si myslela že to je aft.
Dneska jsem se tam podívala znova a má ten aft nateklej takze jsem na netu našla že by to mohl být váček. Fotky jsou dost podobné.Říkal že ho to teda nebolí.
Chci se zeptat jak moc akutní to je s tím jít k zubari? Má aktuálně covid ale karanténa mu končí ve středu. Mám z toho strach i z toho co mu s tim budou dělat. Má 7 roku a je to takovy to neošetřitelny ditě. Zazrak ze se necha prohlidnou na preventivce a ted toto.
Děkuji
děkuji, ve čtvrtek jdeme ale prijde me ze to zase trochu splasklo. Vypada to jak kdyby se mu v té dásni udělal otvor kterým se tlačí jiný zub, zjednodušeně. Zub to není ale takto bych to popsala. Kazdopadně děkuji 🙂
No, ve čtvrtek to může být i docela pozdě. Je dobré znamení, že to splasklo a že ho to nebolí, ale asi bych to furt pozorovala.
@magola ted mi volali a pry by bylo lepsi zitra. Tak pry ho mam rano otestovat a kdyz bude negativni tak pujdem uz zitra
@hanka_12345 pokud tam má váček a neboli je to lepší varianta ale chtělo by to aby to Dr viděl , popřípadě ošetřil . Jelikož pokud poroste může hrozit sepse. Ale když neboli je to lepší varianta. Zavolejte zubaři a on řekne co a jak