Dobry den vsichni, rada bych se zeptala, jestli nekdo nahodou nemate zkusenost s aseptickou nekrozou paty u deti. Moje 3,5 roku stara dcera se rano probudila s tim, ze nemuze doslapnout na patu. Zniceho nic, vubec neupadla, nic. Byli jsme u dr, na rtg, na chirurgii. Nic na rtg nenasli, ale pry se to muze ukazat az za nekolik dni. Pry mohlo dojit k poruse cevy a tim padem neni kost vyzivovana a dochazi k jejimu postupnemu rozpadu, ktery ale muze byt na rtg videt prave az za nekolik dni. Leci se pry sadrou. Nesetkali jste se s nim nahodou nekdo? Budu moc rada za jakekoliv zpravy a zkusenosti. Moc dekuji. Lenka
Dobrý den, reaguji na Váš příspěvek ohledně Vaší dcery, kdy jste psala, že se jednoho dne ráno probudila a nemohla došlápnout na paty. Máme stejný problém s naším synem, který má stejný problém... ráno se vzbudil a nedokázal vstát, pak zjistil, že to jde po špičkách a tak začal chodit po špičkách, ale na paty nedošlápne. Můžete mi, prosím, napsat, co Vaší dcerce nakonec bylo? Děkuji!
Dobrý den, co bylo, prosím, vašemu synovi a jak jste ho léčili? Řeším podobný problém u mého syna (15m), který chodí po špičce levé nohy. Také bez úrazu, bez teplot, z ničeho nic. Děkuji.
ahoj, můj mamžel má stálé problémy s patou , stále otevřené rány. málem přišel o nohu , od kotníku. Posledních 5 let , co jsem poznala kaktus aloe ,nemáme problémy s léčením. Přiložím rozevřený, dužnátý list na postižené místo a on spolehlivě vytáhne vše , co tam nepatří. Samozřejmě odumřelou část paty stále odstraňuji žiletkou a věřím , že to poznáš ,co máš dát pryč. Aloe totiž odumřelou tkáň krásně oddělí. Věř tomu , můj manžel je invalidní ,tím pádem se mu špatně vše prokrvuje. Proíto vím ,co je starost.