Antirefluxni mléko - zkušenosti

lisu
21. lis 2018

Mam prosbu, dnes nám pediatr řekl že mám málemu dávat Hipp antirefluxni mléko jsou mu 4 měsíce, máte s tím nějaké zkušenosti

Dekuji

jikov
21. lis 2018

Ahoj, měli jsme a bylo bez problémů. Je prý těžší do žaludku, takže klesne níž a dítě pak neublinkává. Bylo hustší než obyčejné. Nemohla jsem si ho vynachválit. Nevýhodou je vyšší cena a doba přípravy (že se musí nechat tuším 7 minut odstát před podáním). Hodně zdaru 🙂

lisu
autor
21. lis 2018

@jikov dekuju a byl problem s kakanim a jak se vůbec pripravuje

gembula
23. lis 2018

Zkusili jsme kdeco, Hipp mi teda hodně smrdí, proto jsem dávala dceři Sunar AR. U toho jsem na zahuštění nečekala (7minut byla dlooouhá doba, když ji popadl hlad) malá citelně míň ublinkávala a s kadila max. obden. Tak kdyby Hipp nevyhovoval, doporučuji ;)

jikov
26. lis 2018

@lisu problém s kakáním nebyl, ale už se nepamatuju, jak často chodila. Příprava byla stejná jako u obyč. mléka, jen to 7 minutové odstátí.

lencamat
26. lis 2018

My jsme pouzivsly prvni nutrilon ar ale po nem ji zatvrzovalo.Tak nam dr doporucila sunar ar a po nem vse ok.Nebolelo ji brisko pekne kakala.A ublinkavani taky preslo.Jen skoda ze nedelaji i dvojku.Jednicku jsme pouzivaly cca 8mesicu nez jsme presli na jiny sunar a rovnou ns dvojku.