Hezký večer, synovi 3 roky je od pátku špatně, má rýmu, stěžuje si na bolest krku, občas ho prý bolí uši, nechce skoro jist, jen pije. Teplotu má v rozmezí 37 až 38,3. Myslela jsem si že je to běžné nastydnutí, ale dnes začalo bolet v krku i mě, nejvíc při polknutí, řeže mě to a pálí. Bojím se tedy že to bude angína. Přikládám fotku mého krku. Nevím zda mám jed se synem zítra na pohotovost...
@aurelie34 Než bych jela na pohotovost, ověřila bych si, že tam o víkendu dělají testy (CRP, výtěr z krku). Já takhle nachcípaného chlapa vyhnala na pohotovost (měla jsem doma minimimino) a on se vrátil s tím, že stejně v pondělí k doktorce (a to je to prosím stejná poliklinika jako je praktická doktorka, o víkendu vždy někdo slouží pohotovost, ale prostě CRP se dělá na sesterně a tak o víkendu ne).
Holka má tohle v krku přes týden a prý to je z rýmy.
@aurelie34 mě minulý pátek začalo bolet v krku,druhý den se spustila rýma a třetí den začal kašel. Byla jsem totálně zeslabla,nejedla,teplota 37. Syn začal v neděli. A je to nachlazení. Mě vypeklo rychlé noční venčení,jen v sortkach a triku a ono ejhle,mlha a 6℃. U syna jeho nešvar,má tendence když pije,schválně plive pití,takže je na hrudi durch 😟
Těžko říct, já když mám angínu mám na mandlích bílé čepy. U tebe nic nevidím, ale nejsem lékař. Takže může být i nemusí. Jinak ja bych jela podle toho jak by mu bylo.
Kdyby hůře, jela bych okamžitě na ORL.