Alternativní medicína - stále bojujeme s nemocemi

lutu11
1. črc 2018

Dobry den maminky,
za posledni rok jsem s detma absolvovali jedno velike kolecko nemoci trvajici od zari do dnesnyho dne. Jednalo se ze zacatku o rymy, od konce unora spojene s kaslem u starsiho (4r), u mladsi se jedna o jedno nepretrzite zahleneni trvajici od 3tiho mesice jejiho zivota. T.j. jenom prvni 2 mesice po narozeni byla zdrava, jinak porad chrci - ma hleny, ma rymu.Detskou doktorku navstevujeme porad, ktora nam neco predepise a jinak jenom krci rameny. Manzel je take doktor a tvrdi, ze na tyhle virusove onemocneni medicina nepomuze. Nosni mandle mame u starsiho ven a ve finale, nemam ted pocit, ze jsme si pomohly. Ale jo...ze zacatku asi 3m po vyndani byl zdravej,bez rymy.
Otazka zni, co dal.
Zkouseli jste neco alterantivniho, co zabralo? Nebo se takhle budeme trapit dalsich x let kym deti povyrostou? S homeopatkou mam vlastni spis negativni zkusenost. Takze timhle smerem asi ne.
Jinak ty nase deti byly nemocni i najare, jak byly ty tepla. Kojeny byly dlouho. Starsi 2r2m, mladsi je kojena porad -18m.
Dekuji

kajalka
1. črc 2018

Začala bych eliminační dietou, vysadit mléčné výrobky a lepek. Snížila bych množství sacharidů a přidala na kvalitním tuku. Jezte co nejvíc zelených potravin, nebála bych se ani ječmene a chlorelly.

lutu11
autor
1. črc 2018

@kajalka Nad chlorellou uvazuju, ale odrazi mne ta jeji cena a ve finale jsem se nikde nedocetla, ze na ty rymy nekomu pomohla.

kajalka
1. črc 2018

@lutu11 Tak když nezměnís nic jinyho, tak tě chlorella fakt nevytrhne..

lajla
1. črc 2018

Ano.zmena stravy.homeo a cinska medicina.mate spatneho homeopata.
u nas obrat o 100%.

lutu11
autor
1. črc 2018

@lajla a můžu se zeptat, co jste ve stravě změnili? Jo, jenomze najít správního homeopata je na léta. Věk dětí jsem uvedla. A úplně nevím, jestli si můžu dovolit vyloučit lepek že stravy u 18ti měsíční. Mléku děti moc nefandi a sladké jim davam s rozumem. Spíš peču, než kupuju sušenky... Dekuji

lutu11
autor
1. črc 2018

@lajla pokud možno, dáte mi prosím kontakt u koho jste byly?

lajla
1. črc 2018

@lutu11 jezdili jsme k Mudr.Strnadelove..kontakt na internetu.puvodne neurolozka.najeli jsme na makrobiotiku.
nemuzete vyloucit lepek? proc ne? vzdyt lepek bezne vylucuji i dospeli a jak se pak citi dobre..vl zk..a kdyz pak zkusite neco s lepkem sama uvidite jak Vam bude spatne..
nam pomohla hodne.dcerka nemusela na ope mandli a to uz neslysela pomalu a dalsi dcerka..kdy prakticky 6m v kuse brala atb a travila dny na jipce..od prvni navstevy u ni..uz atb nemela a v nemocnici taky ne..uz je to skoro 4 a 2 roky

jednaholkaa
3. črc 2018

Ja bych taky zkusila mudr Strnadelovou.. Lepek a mlecne vyrobky vyloucit, omezit cukry na minimum. Lepek jim ve strave chybet nebude..Ja jsem ho vyloucila pred otehotnenim a nejim ho dal.

yerry
3. črc 2018

@lutu11 možná mám spíš štěstí ale letos se mi vyplatil med. Dcera navštěvuje velkou školku a tam je spoustu bacilů, je sice odolná, ale takove ty chrchlačky vždy přinesla, letos od září pila čaj pouze s medem (normálně nesladím, ale od září do února ho měla prostě s medem), dávala jsem ji i kapky na podporu imunity (něco přírodního, název už nevim) a v pokoji má rymovnik.... od září měla jen jednou slabou třídenní rýmu.....mam doma ještě tiskovou mast a když se mi zdálo že na bi něco leze, tak před spaním jsem ji matka trochu hrudnik a ráno byla v pohode

mku
3. črc 2018

Odkud jste? Podivej se na http://www.prirodnimedicina.cz/kontakt.html a pokud to mate daleko tak zkus neco podobneho v okoli... synovi od manzela dokonce vylecili astma, o kterem doktori rekli, ze ma na porad...

mpjh
Odpověď byla odstraněná
Zobraz