Zdravím. Mám dceru 3,5 roku,a vždy když jsme u někoho kdo má doma zvíře ať už psa nebo kočku,tak doma ji pak zčervená pipina a okolí pochvy a zadku.. nesvedi ji to ani nebolí. Babicka ma kočku,a vždy když je tam na vikend prijede s takovou pipinou. Myslela jsem že ji špatně po wc utírají ale vím že to dělají správně. Včera jsme se vrátili od stryce co ma 2 pejsky,a dnes ma zase zarudlou pipinu a okolí... mohla by to být alergie na chlupy? Nevím jak se alergie může projevovat.. děkuji za případné odpovědi
Alergie na chlupy to nebude. Ta se spíše projevuje svěděním pálení oči, pšikaní.
Taky mám doma kočky a pravidelně odčervuju nejen zvířata ale i nás doma. Používám přípravek Wurm-ex pro nás tablety a pro malou plasmu, od té doby co pravidelně používáme tak nemáme žádné problémy ani s alerigíí 🙂
Většinou při této alergické reakci jsem měla svědivy pouze zadek, zbytek ne. Je ale otázkou, jak malá sedí. Ale pokud si s nimi i hraje,mela by turo reakci i na ostatnich částech tela. Nemusí to být alergie,ale pouze reakce na to,že mají ostré chlupy a má kůži podrážděnou. Ale pokud si se zbir
To bude mít jiny duvod, mám alergiina většinu zvířat, ale tohle fakt bude mít jiný důvod, spíše špatná hygiena