Ahoj holky, potrebuji poradit. A sice jde o to, ze muj syn trpni nejakou alergii,ale porad jeste nevim na co a lekar nechce jeste delat alergicke testy. Vcera jsme byli na pouti a koupila jsem synovi lizatko, hned kdyz ho snedl, naskakaly mu na tvari kolem pusinky takove vyrazky, myslim si, ze to byla alergie, asi po 2 hodinach byly ty vyrazky pryc. Doma jsem se hned podivala co to lizatko obsahovalo, a zjistila jsem, ze krome kukuricneho skrobu nic zvlastniho. Uz jste nektera slysela, ze je dite alergicke na kukuricny skrob???? Predem dik za odpovedi. Nat
Ahojky, nevím jestli to může být na ten kukuřičný škrob, ale možná by to mohlo být na ty barviva v lízátku, neobsahovalo i nějaký éčka?
Natalia - taky bych tipla, že tam mohlo být nějaké barvivo - a na ty je alergie častá. A na kukuřici může být samozřejmě reakce taky, stejně jako na jakoukoliv složku.
Ahoj, sice to lizatko obsahovala dve Ecka,ale divala jsem se na internet a tam psali, ze to jsou zivocisna ecka a ze nevyvolavaji zadnou alergii, tak nevim...CAU a dik Nat
A nebyly v něm nějaké stopy lesního ovoce? Maliny, ostružiny, borůvky....? To jsou nejsilnější alergeny, o kterých se moc nemluví.....