Pěkný den damy, je tu prosim nejaka pediatricka? U naši jsme byli - je to zkušená pani, které důvěřují, ale chtěla jsem se poptat na vic nazoru.
Malá (2r) měla před 14 dny dva dny teploty (pod 38) a pak ji to přešlo ve vlhky kašel, takže bych rekla virozka a do toho ji prorazily horní trojky. Nicméně, tri dny po zacatku virozy ji vyběhl na lytku tenhle flek - klíště nemela ale byla postipana od komárů, ale nevsimla jsem si kousance v tomhle miste. Nase doktorka nevi, nikdy to nevidela, říkala jedine borelioza. Flek bude mít 14 dni a přijde mi, ze trochu pigmentuje (není už cerveny), nesvedi, není vystouply.
Malá si uzila s lékaři až až a nerada bych ji táhla na odbery (když to bude nutné, urcite pujdeme). Nesetkala jste se s tím některá prosim?
Dekuji pekne🌷
@evsi88 někdy se jako následek nemoci nebo růstu zubů může objevit ekzem,ale nevím jestli je to tento případ. Zkuste mrknout na fotky ekzemu kvasinkoveho původu. Kdyby to bylo ono,zkuste mazat zinkovou mastí, mělo by to blednout.
@evsi88 tak asi bides muset k dr na odběry pokud máš strach. My tady krevní rozbor neuděláme.. Jinak. Se podívej na vitiligo