Ahoj, máme od srpna dg. ADHD a dysfázii receptivní, v obyč. mš jsme nezvládaly, čekáme zda nám dají asistentku a zkoušíme spec. školku na praze 4 Hájích, zatím jsem s dcerou doma, je tu nějaký podobný případ jako my ? 🙂
Můj má ADHD a smíšenou VD. Ve školce asistentku má, chodí do klasické. Školu ještě uvidíme jak se vyjádří SPC, ale asi taky klasická a zas s asistencí.
@megynka13
děkuji za zprávu, měli jste asistentku i ve školce a jak dlouho jste čekali na schválení žádosti....
@andelka děkuji za zprávu, jak dlouho jste čekali na schválení žádosti na asistentku, my pořád čekáme až si nás pozvou na vyšetření jejich psycholožkou, naše zprávy už mají, tak se mi to zdá od srpna dlouhý
Ve školce ne, máme od první třídy. Žádost jsem podávali v době, kdy se zapisovalo, na jakou školu bude malá chodit apod. Chodíme do normální školy, je trochu problém se soustředěním, ale zatím vše zvládáme dobře, máme samé jedničky, chodíme na logopedii.
Ahojky!zkus se podívat na stránky maminky nestrandartnich děti...je nas tam hodne
Ahoj,já mám ADHD,kdysi se to ale tak neřešilo.Byla jsem v normální škole, problémy nějaké byly,spíš s učením viditelně, ale zvládla jsem to 🙂
@zuhanhanzu123 do měsíce bylo schváleno. Vymyslela to učitelka,teda navrhla to,ja souhlasila a vlastně to už vyřídila školka. Během června to bylo vyřízené a od září je na něj asistentka. V spc jsme byli poprvé začátkem května. Ale od psychologa už jsme vyšetření měli když jsme tam šli.
@andelka odkud jste praha ? my si vše zařizujeme sami ve školce jsme byli první v jejich historii kdo by měl mít asistenta, tak si to vše zjištovali na internetu teprve
@andryyysssek děkuji já taky věřim, že to zvládneme, jsou horší věci, jen už dlouho čekáme na asistenta od 8/2016, ve školce nezvládáme, potřebuje víc péče oblékání a hlavně chápání jak máme ještě tu dysfázii, když je tam 1 úča na 28 dětí, tak jsme doma a nejsou peníze když chodím do práce jen občas
@jau děkuji nějak se mi to nepodařilo najít dala jsem to na seznam, jaka je prosím adresa
@zuhanhanzu123 jj,určitě to zvládnete, držím palce 😉
My máme ADHD a dysfázii, chodíme už ale do 2 třídy a vše zvládáme, máme asistentku. Držím palce! 🙂