Dobrý den,
u syna bylo podezreni na ABKM. Dostali jsme specialni mleko na predpis. Vy, ktere s tim mate zkusenost, kdy se Vase deti mohly vratit ke klasickemu UM.
Dekuji
No, zacalo sa mu to zlepsovat teraz, ma 2 a stvrt. Normalne UM nikdy nemal, UM sme vysadili okolo roku a stvrt.
Alergie začala ve 4.měsíci, teď jsem přešli na um, malé je rok ale zaváděla jsem až po testech, ve kterých se abkm nepotvrdilo jinak bychom ho měli pořád
Ještě bych dodala, že neocate hrůza děs.... Alfamino chutnější
Syn bude mít příští měsíc 3 roky a neocate má zatím pořád...
Nám to začalo tím, že jsem malé dala mlíčko a hned se celá osypala, měla po sobě velké fleky vystouplé, potom jsme šli do odborné ambulance, protože od 6.měsíce může psát dr. tady ty speciální mléka jen s diagnózou z gastra. Zavést zpět jsem mohla ale až malé vzali krev
@kevi1 zelena stolice je po nekterych UM standardni. Maly mel jen hlen ve stolici a nic vic. Jde mi o to, ze mu to mleko nechutna, tak bych chtela vedet, kdy by bylo mozne se vratit k normalnimu, ktere mu chutnalo. Zaroven mu ale nechci ublizit. Chtela jsem znat Vase zkusenosti.Děkuji
Nemusí se projeví viz hlen ve stolici atd.....syn neměl vůbec nic. Je kojeny a osypal se mi a nateklé po podani mléčné kaše. Na alergologii se projevilo jak v krevních testech, tak potom v prick testech na kůži. Je taky na Nutrilon allergy digestive. Je mu 8m, diagnóza v 6m, v roce znovu na testy. Počítám, že do těch 3let snad vymizí.
@mateju_sm syn necelých 5,5 a ABKM trvá. Nepředpokládám, že by vymizela, neb mi před více jak rokem byla také diagnostikována. Dcera ji patrně jako kojenec měla také, jen nám to nikomu nedošlo (včetně lékařky) a té se uspala kolem roku, luštěniny pak kolem dvou let, ale teď má necelých 7,5 a vypadá to, že se jí znovu probudila.
@mateju_sm S UM zkušenost nemám, ale když vezmu v potaz, že synovi se alergie začala lepšit až po dvou letech, tak bych řekla, že klasické UM nebude potřeba
Alergie může odeznít i dříve, ale nejčastěji je to cca do 3 let věku.