6měsíční dítě kaká i třikrát denně, není to problém?

veritanas
20. dub 2016

Ahojky holky mám otázku. Mám šestiměsíční miminko, tak 14dni zpátky začal hodně kakat, předtím kadil jednou denně. Ale teď i třikrát, někdy je stolice v pohodě.. Jindy je taková tmavě zelená a podivné smrdí. Je teď už na Um, přišla jsem o mléko. Teď jsme zrovna přešli na sunar ha2, jednička nám naprosto vyhovovala. Je pravda, že nám rostou zuby, už je má pod dasnickami..Nevím, jestli s ním nemám zajít k pediatrovi..Někdy kaká jen jednou, někdy třeba 12hodin nic a zvtoho je i třikrát za den..myslím, že to průjem nebude...Poraďte😢😢🐞🐞

adypro
20. dub 2016

U nás to bylo podobné, někdy den nic a pak i 4x. Ta stolice do zelena se u dcery taky objevila, ale okamžitě zmizela, když jsem jí začala dávat první příkrmy. Také jsem tehdy zvažovala, zda jít k dr., ale ono to fakt přešlo nějak samo a nic jí nebylo, tak jsem to neřešila. A navíc ty zoubky, to může být i tím.

lajla
20. dub 2016

Je to v pořádku, buďte ráda že Kaká, opak by byl.horší, zelená po um je taky ok, zelezo

korin
20. dub 2016

Syn do dvou let kakal až 5x denně, byl a je zdráv 😉 . Frekvence samotná nic neznamená. S UM a následnou stolicí nemám zkušenost. Růst zubů ji ovšem může poměrně výrazně ovlivnit.

alneka
Autor odpověď smazal
Zobraz