omlouvám se,jestly tady tohle téma už je,ale poslední dobou se dcerce(6) stává,že si do půl hodinky po tom co se vyčůrá,přičůrne....někdy je to několikrát za den,někdy vůbec-
Nejprv jsem si myslely,že se třeba špatně utírá,ale nen to tak.Navíc chodí poslední dobou i víc na záchod a stěžuje si,že jí to pálí,tak nevím jestly je to jen přistydnutí,nebo
něco horšího...dřív tyhle problémy nikdy neměla 😕
@lenkazdenek Určitě bych zašla k dětské doktorce rovnou s močí. Může to být nějaký zánět, je to u holčiček dost časté. A pokud si stěžuje, že jí to pálí, tak to opravdu zánět být může. Většinou je to z přistydnutí a nebývá to nic vážného.
Časté čůrání může být i psychického rázu, ale to pak nemá žádné jiné příznaky.
děkuju,mě se popravdě moc na urologii nechce,polde svých zkušeností,jak jsem tam jednou vpadla,tak už jsem se tam dostala do trvalého kolotoče a nepřišly v podstatě na nic.
Je pravda,že celá situace nastala až když jsem otěhotněla a malý jsme to řekly,ale nemyslím,že by to mohlo být z toho 😕
@lenkazdenek je možné, že to je psychického rázu, přesto bych k dětské lékařce začla, aby zánět vyloučila. Syn poté, co se dozvěděl o mém těhotenství, asi měsíc nebo dva mrkal (tiky).
nemá ji slepenou-synechie? To může taky dělat problémy, není to problém jenom u miminek.
Šla bych se poradit s doktorkou a zašla na urologii. Může to být začínající zánět močového měchýře, raději to nepodcenit.