Prosím poraďte něco jiného než Espumisan na bolení břicha. Malé je 6 měsíců a pořad ji zlobí koliky. Co homeopatika ? Nějaký olej na masáže. Včera v noci jsem z ni zase půl hodiny dolovala prdy a krknce za hrozného pláče.
Zkusím asi ten babycalm. A víc masírovat. Jaký rybí olej dáváš ?
@ally8 úplně obyčejný z lékárny. Mám litr stál asi 700kč a dávám tak 5ml. Ještě jsem slyšela, že je moc dobrý od Mollers, je i s vůní. Ten obyčejný dost smrdí, ale já ho malému striknu stříkačkou a, hned dám zapít mlékem. Úplně v poho.. nevím jestli jste na UM či kojiš, ale pokid by si ho dala do lahve, dost to mléko změní chuť. Nebude ho chtít. No ale pak jestli můžu ještě poradit, tak dávám každý večer do lahve jednu kapsličku probiotik, ty jsou přímo na upravení trávení a to nám taky dost pomáhá. Jinak těch kapek je spousta, no abby calm je čistě přírodní, ještě jsou pak biogaia kapky a ty už mají i ty probiotika. No já už mám vyzkoušené tohle.
Nám dost pomohl babycalm,taky cvičení s nožkama při měnění plenky a hlavně vysazení vigantolu a místo toho rybí olej... jenže na každé mimi platí něco jiného..