Ahojky prosím o radu. Mám 5 měsíční dceru uz delší dobu dáváme umělé mléko a prikrmy a vše v pořádku ale poslední dobou vse co sni vypije zvrací. Jídlo mléko dávám stále stěnu ve stejném intervalu ale nevím čo to jsou zoubky a nebo což sem zaznamenala k to od posledního očkování... vo si myslíte vy? Horečku ani problém s kakani nemá
ze zoubků může být teplota, průjem, nechutenství, ale zvracení ne. Raději bych šla pondělí k lékaři. Příkrm bych vynechala do pondělí.
Cokoliv ji dám zvrací i caj vše bylo v pořádku akorát si říkám vážně po tom třetím očkováním je taková i nevrla. Byla sem u lékaře horečku nemá kakani ma v pořádku řekl ze mám dát 210ml vody a místo 7 odmerek mléka dat jen 4 třeba.
@monikagurthova zkrátka vše co sni o chvilku to jde ven zkoušela sem dávat méně a ještě v větších intervalů jako je co 3 hodiny ale je to stejné
zkus nedávat v pravidelném intervalu jídlo, ale jen , když si řekne, třeba to nestačí vstřebat - trošku natáhnout intervaly mezi jídly. vzhledem k tomu, že píšeš, že vše je jinak v normě, tak bych zkusila kromě mlíčka dát už něco jiného a uvidíš 🙂 každopádně, pokud by zvracení bylo po každém jídle, tak bych se obrátila na dětskou gastro ambulanci
Uvidíme kamarádka mi poradila uvařit vodu z ovesnych vloček a tak z te vody připravit umělé mleko. Posledně sem ji krmila okolo 7 hod a opět blinkala teď akorát si dala cajik a zase. No tak ji dám najíst až kolem 12 -13hod uvidime
@anetta2016 jak dlouho davas prikrmy? Zvraci jen po prikrmu nebo po mléce? A co vyzvraci jen prikrm nebo i mléko?