Zdravím ... Prosím o radu.. malá má 4 měsíce a už asi dva týdny v kuse mi odblinkava dost.. hned po kojení a nebo i po dvou hodinách.. měl někdo podobný problém? 😑
Snad jo. Už jsem z toho nešťastná.. přibírá 200g týdně
Já jsem měla to samý. Malej po kojení, pak po krmení taky ublinkával. Zlepšilo se to až s posílením břišních svalů. My jsme do toho chodili v té době jeho 4 měsíců na rehabilitační cvičení, po nich mi vždycky hodně ublinkával, pediatra mi doporučila míň cvičení, tak jsme cvičili místo 3-4x jen jednou denně, ale bylo to peklo. Jakmile se mu posílili břišní svaly, ustalo i ublinkávání. Já byla taky hodně nešťastná, trápilo mě to, nicméně pak jsem to hodila za hlavu, prospíval, prospíval, tak jsem jen prala trochu víc 🙂 Drž se, malá to zvládne taky, uvidíš.
na ten reflux jsou pěkné rady tady http://www.kojeni.net/pruvodce-kojici-zeny/18-B...
měla jsem to samé ... házela my obloukem, bylo mi doporučeno nutriton .. malá normálně přibírala i když mi často blinkala, pak se to postupně srovnávalo jednou týdně, jednou za 14 dní .. je pravda že ten nutriton my asi po třech dnech odmítala ... já ale částečně kojila a částeně dokrmovala .. nedostatek mléka až jsem od 3,5 měsíce přestala úplně kojit .. když jsem od 4. měsíce začala s příkrmy tak blinkání ustávalo .. hlavně já používala nutrilon AR ... teď má půl roku a už je vše v pořádku a neublinkává ani mi nehází oblouky ... je tedy pravda, že když jsem zkusila nutrilon 2 bez AR tak druhý den mi vyhodila o5 obloukem, takže jsem zpátky nastavila AR pro jistotu ,....
Malá blinká od narodenia, ešte aj teraz, bude mať 10 mesiacov. Pekne priberá tak to neriešim... 😉
mala ma tri tydny,nekojim,jsme na nutrilonu a mala si malokdy odrihne,spis ublinkava,nejak to neresim pokud pije a pribira
Já měla stejný problém u syna a teď i u dcerky. Ublinkává téměř po každém kojení, i když je odříhnutá. Pokud ti neblibká obloukem, dobře přibírá, tak je to v pořádku, zřejmě jde o reflux. Mělo by to vymizet s příkrmy.