Ahoj všem🌸
Starší dceri bude v prosinci 5 let. Poslední dobou má problém s nočním pocuravanim. Stávalo se to asi jednou za týden,říkala jsem si,že to bylo třeba po náročném dni,tak to prostě zaspala. Nicméně posledních pár noci je to pravidlem ☹ jde spát ve 21:00, před spaním se vyčítá a třeba ze dvě hodiny už je pocurana. Spí tak tvrdě že ji to ani nevzbudi,prostě v tom spí dál.
Nemáte někdo zkušenosti? Máme jít raději na vyšetření močového měchýře/ledvin?
Psychická změna v poslední době nebyla. Jen mě napadá- tatinka má na misi,už 4tym měsícem. Leda ještě z toho.?
@zelenaesmolda čekala bych to ale dřív. Ne až teď.
Ahoj může to být určitě z toho že tatínek odjel. U našeho syna to začalo nástupem do školky. Předtím se normálně v noci sám šel vyčůrat. Bude mít šest a doteď se občas počůrá.. všechna vyšetření v pořádku, prostě máme jen čekat kdy to přejde. Omezujeme pití po páté odpoledne, před spaním dvakrát vyčůrat. Hlavně nekřičet, nevyhrožovat, chválit když je sucho..Držím palce🙂
Ahojky, nas skoro petilety ma taky ted obdobi kdy se po 14 dnech zniceho nic pocura. Spi tak tvrde,ze ho to vubec neprobudi a nebo se pak probere a zacne brecet. Vecer se snazime aby moc uz nepil a aspon se byl pred spanim dvakrat vycurat. Doktorka,rikala ze to prejde samo.
Ahoj, pocuravani je nejčastěji spojeno s psychikou dítěte, napsala jsem na toto téma celý článek, kde podrobné vysvetluji příčiny a řešení. Pokud by tě to zajímalo, tak mi pošli správu, ráda ti pošlu odkaz ať už je postýlka suchá 🙂
@nikaak
tak to,ze ma tatinka na misi je dost velka psychicka zmena...