Ahojky,
syn má 4. Den po Hexe 1. Dávce a začal mít teploty.
Před 2 h měl po odečtu 37,2 a nyní má 37,6.
Je toto normální takhle delší čas po očkování?
Co by to mohlo být ? Jsem celkem plašan.
Očkování, nebo cokoliv jiného. Trochu se zkus hodit do klidu, takových teplůtek ještě bude - zuby, viry, bakterie, prostě cokoliv. Je to jen zvýšená teplota a ať je brzy ok. ❤️🍀
Dělá mi to starosti , protože při každé zvýšené teplotě, očkování nebo nachlazení mu vyskakuje nový a nový ekzém a já už se bojím se vždy ráno na něj kouknout , kde co má nového 🙈🙏🏻
Ekzém po teplotě, jak to...?? Chuďátko 😕 chtěla jsem to jen odlehčit, že jde jen o zvýšenou teplotu... 🤔 A nepomohlo by nasazení Fenistil kapek...? Teda jen mě to tak napadlo, určitě zkonzultovat s Mudrou...a držím pěsti 🫶
Nebude to z očkování, podle.me mu na to sedla nějaká nemoc klasická. Ať je brzy fit.
Jsem zdrav. sestra a ano, je to zcela normální průběh po očkování a to klidně i více dnů po aplikaci. Tělo ti tak dává vědět, že se něco děje a tvoří se nějaká imunitní odpověď. Každy to má s očkováním jinak, někdo bude mít horečku, někdo jen mírně zvýšenou teplotu (a okolí si ani nevšimne), někdo bude nevrlý a někomu může zčervenat místo vpichu a být bolestivé. Je to různé. Někdy se stane, že se do toho přimíchá nějaká viróza, aniž bys to před očkováním věděla. A to už pak budeš řešit klasicky s doktorkou. Pokud by teplota stoupala, nebo bylo bolestivé místo vpichu, atd. tak můžeš dát nurofen. (pokud na něj nemá alergii). Jinak být tebou, tak bych řešila ten ekzém s kožní nebo alergologem (klidně si i ty kožní projevy vyfoť a pak ukaž lékaři). Přeji ať je brzy vše OK. 🍀
Můj syn, když byl miminko tak míval po teplotě vyrážky, které po nějaké době zmizely, teď už se mu nedělají a budou mu dva roky.
Jo, muj Luky mel po ockovani pres 3 dny 39 a moje dcera cely tyden po ockovani 39-40. Nemocni jinak pritom nebyli
to asi nebude k ockovani...