3týdenního synka trápí bolesti bříška, vůbec nespí

romanasobotova
24. led 2016

Používáme od narození SAB SIMPLEX,ale nevím jak dlouho a kolik kapem mu mohu dávat?

dindonka
24. led 2016

U nas byla kolika bez place, za to jsme celou noc tlacili a funeli. Pomohli probiotika biopron junior v kombinaci 10 kapek pred kazdym jidlem Espumisan. Do 14 dnu bylo po vse. Meli jsme i Sab simplex. Tan nepomahal. Take jsem pila fenyklovy caj, mel jsem od Hipp a davala jsem dva sacky na litr vody a ten pila cely den. Ten Sab jsem davala 10 kapek pred kazdym jidlem. Nezabral. Ale kazdy je jiny.

lv
24. led 2016

ve 3týdnech může mít růstový spurt..
přidej probiotika, sobě i miminku

dundee88
24. led 2016

Nám taky nepomáhal Sab simplex. Dávali jsme probiotika Gio Gaia zároveň s Espumisanem a malému se ulevilo. Ale jak píše @dindonka každý je jiný, třeba švagrová dávála synovi Sab simplex a jim zabíral.

mandala
24. led 2016

Přesně jak píší holky, SAB SIMPLEX jsem podávala dceři a byl úplně k ničemu ☹ Bohužel si už nepamatuji, co jsem dávala pak.

milius
25. led 2016

My dávali ze začátku espumisan, později jsme přidali probiotika biogaia protectis. zlepšilo se to malinko, ale stejně koliky trvali až do konce třetího měsíce. když si na to období vzpomenu, byla to hrůza. ale když nad tím čím dál víc přemýšlím, říkám si jestli to vůbec byla kolika. vždycky to bylo mezi 17tou a 21tou hodinou. myslím spíš, že malá nemohla usnout, s každým spaním přes den bylo vidět, jak se jí hůř usíná (asi víc podnětů) a odpoledne už nemohla zabrat. a jak křičela, tak z toho prděla 🙂 protože když si vzpomenu, že jsme tou dobou byli někde venku s kočárem, tak tam usnula vždycky krásně a žádný křik nebyl. zkrátka jsou i teorie, že žádná kolika u takto malých dětí neexistuje, příčiny pláče a křiku jsou jiné. vím, že na toto ses neptala, ale já kdybych mohla vrátit čas, tak bych vyzkoušela i jiné varianty... bylo to hrozné období, manžel malou neznal jinak než ukřičenou. přeji hodně sil

sonaxoxo
25. led 2016

Na SAB simplex máte napsáno, že u novorozenců a kojenců určuje počet kapek lékař! Máte to napsané hned na krabičce. My kupujeme Baby calm a probiotika a je znát zlepšení. 🙂

bonulinka
25. led 2016

Mám 3 měsíčního chlapečka. Když ho večer poprvé chytl záchvat pláče ( to mu byl asi týden ), tak jsem vyzkoušela rady odtud : http://www.jaknamiminka.cz/harvey-karp-nejstast... . Usnul během pár minut 🙂 . Od té doby jsme neznali, co je to večerní pláč. Žádné kapičky mu nedávám a místo Vigantolu má Baby D.
Kojím a každé ráno si beru lactobacily, možná i to má u něho vliv na zažívání.

sixtynka
25. led 2016

Ahoj, ja davala espumisan do kazde davky mlicka a jednou denne lactobacilky. taky je dulezita babymasaz briska - to zabiralo uplne nejlíp. muzes zkusit i nahrat latkovou plenu a prilozit na brisko