Ahoj.
Mám 3 měsíční miminko a asi týden mu pláče trošku očíčko. Na doporučení z lékárny kapu 3xdenně kapky a dnes jako by se to zhoršilo. Bylo očíčko slepené a nešlo očko otevřít.
Strašně se bojím zda mi mimčo nebudou nějak mučit. Zítra se chystám volat k doktorce. Meli jste to někdo také? Jak to dopadlo?
Může mít zahnisané kanálky - měla neteř. Trápila se s tím dlouho (britské zdravotnictví, v podstatě to neřešili, že to jako samo přejde max mají vymačkávat a když ne, tak to odoperují...). Pak tady v dětské párkrát vymačkali a klídek, pohoda, holka v pořádku. Určitě řešit - trápila se s tím asi půl roku, samo to nepřešlo.
Pridavam se k diskuzi. Moje malá ma taky 3 mesice a před par dny ji také začalo slzet očičko. Nehnisá, neslepuje se.
Moje mala to mela taky a byla jsem s ni na pohotovosti, byl to zanet a dostala antibiotikovy kapky a za par dni byl klid. Urcite jdi k doktorce, ucpavaji se ocni kanalky a muzou byt zanety.
Teď nedávno tu byla podobná diskuze, je tam dost příspěvků. Taky jsem se bála, ale nakonec je lepší se toho tolik nebát, pak člověk špatně kape kapky a podobně, ať vám to pak dr radši předvede - pro mě to bylo lepší🙂
Ač se to bude zdát divné tak nam nakonec pomáhá mléko z prsu stříknout do očička. Dnes už nic z očička neteklo 😊
Babská rada se vyplatila co mi bylo poraděno 😊
@janickajana jak dlouho jsi kapala? Taky jsem ji to mlicko zkusila kapnout, protože dneska uz ji i hnisalo. Zitra jdeme k ocnimu 😔
@saja23 jeden den jsem dávala asi 4x na lžičku a pak jsem jí to kápla do čistého očička které jsem omyla v heřmánkovým čaji. Asi to nebylo tak vážné že to zabralo nevím, ale fakt mě to překvapilo.
@janickajana tak my máme teda zanet a nasazene anti😢
@saja23 chudinka. Tak snad budete brzy fit.
Zajdi zitra k detske nebo na ocni, asi ma zanet spojivek.