Ahoj holky, jsem zoufalá, dcerka je zase ze školky nemocná (což chápu buduje imunitu), ale je zahleněná, rýma ji teče skoro do úst, do toho celou dobu má kalhotky a nikdy problém není a už podruhé teď v týdnu si prdla a měla to v kalhotkách, tudíž jsem ji dala raději plenku.
Ráno když dělá 💩 tak tedy docela silně zapáchá a má tam takový kuličky jako mák to vypadá, nedokážu popsat a ano omlouvám se všem kdo jí🤣 je protivná, ubrečená, bez teplot. Vypadá, že je dost unavená, ale spát nechce a když usne večer, tak hodně brzy vstává.
Vy tady víte všechno, tak se chci zeptat, viróza?
Děkuji.
@dyechampion Jo tak nějak bych to popsala i u nás 🤣
Teď jsem i klepala říkám, ve skolce všichni nemocný a malá se drží teda dost a najednou čtvrtek lehla a drží se ji to do teď a nejhorší je když začne brecet, to má nudle až v krku a malem se vždy u toho pozvraci jak kašle🙈🤣😔
@dyechampion jinak davas ho i takto do školky? S tou rymou a kaslem? Já ji mam tedy doma, ale jestli zbytečně až moc neplasim
ne nedavam, ja jsem poctivej rodic a spis se bojim, ze by s tou rymou - jak se oslabi organismus- capl jeste neco navic a bylo by to horsi. A ono kdyz kychne tak se mu objevi takovy ty hnus nechutny dlouhy nudle, tak by me ucitelky poslaly vis kam :D Ale mam vyhodu, ze pracuju home office, takze kdyz musi byt doma, tak muzu byt s nim. No a dneska jdeme s tim k doktorovi, v noci jsme nespali protoze neustale kaslal a drazdilo ho to...tak predvidam, ze to bude na dalsi tyden doma.
to je otazka 🤦 s rymou a kaslem do skolky? tak to se nedivim, ze tam jsou ty deti porad na hromade.. Dekuju za takove rodice 😈
@dyechampion jeje chuderka😔 tak ať je brzy lépe 🌸
@petramana Četla jsi to? My s paní co jsme si teď napsali, tam děti nedáváme, ale jsou tací co ano, proto se ptam zda neplasim. Někdo mi řekl, ze kvůli ryme ji nechat doma je zbytečnost, pro mě to ze ji teče nudle už je proste potřeba ji nechat, aby nenakazila ostatní, když ona to chytí od těch co je tam dávají
ano cetla, a vim ze jsou takove bezohledne matky, ktere tam to decko daji i kdyz ma rymu a kasel 🤦 dekuji za to, ze tedy mezi ne nepatrite 🙏
@petramana Štvou mě stejně jako tebe. Nadruhou stranu radši bych byla za usoplené dítě ve školce než to s meningokokem jako to bylo u nás hned první týden v září. Maminka totiž nechtěla čekat na výsledky krevních testů a dokud je nebude mít, tak dítě vodila do školky jakoby nic.... Naštěstí nikoho nenakazila. 🙈
@michaela666 u nás šlo dokonce s neštovicemi a mělo teploty, ze je v pohodě. Vyrazili je oba a ona si stěžovala a ještě si chtěla podat stížnost. To je des běs
Jo nas mel neco podobneho 2 dny a pak se mu spustila mega ryma, co ho drazdi ke kasli, nastesti je bez teplot. Jako mazec, ve skolce capl anginu, tu jsme skoro pres 3 tejdny (vanoce a po novym roce) lecili no a pak sel na tyden do skolky a ted tohle😅