Dobrý den,
Dcera má 3 roky a včera mi začala lehce kašlat, ale ne dávivě prostě normálně, dnes trošku chrapotí když kašle, jako hleny, ale jinak je plně v pořádku. Co myslíte?
Může se to rozjet?
Nevím zda ji nechat raději doma nebo mohu do školky.
Děkuju.
no neznam situaci, ze by to bylo jeden den a druhej den pak cajk..spis naopak. Kaslat hleny prece normalni neni 🙂
@dyechampion jsem to blbě formulovala - má jakoby chraplavý kašel
Pockala bych ráno. Mne odpo jeden den syn asi třikrát zakaslal a ještě si říkám ze mu zaskočila slina. Pak horečka, chrapot ze skoro nemluvil, zadní rýma, skoro zánět středního ucha a antibiotika. A to nechci strašit. Ale ze mu vlastně nic nebylo a najednou to jelo pekne rychle.:D
Kašle hleny, ale jinak je vlastně v pořádku 🙈
Mám stejný názor jako ostatní, podle toho jaká bude noc a ráno, ale já bych nedala. Během aktivit se může zadýchat a začít kašlat hodně.
@pampeliska1313 Tak to je mazec.. no ona jednou taky byla úplně v pohodě a během dne se vše vybarvilo a měla streptokoka😂😭
Tak uvidíme ráno no..
Nechala bych doma. Pokud bude i zítra takhle “v pohodě” tak bych pozítří poslala.
@lilian2111 dobře děkuji moc🥰
Dej ji do skolky. V nejhorsim pripade te zavolaji, at si pro ni prijdes. Syn kasle kazdy rano uz skoro tyden a do skolky chodi. Ty ji znas lip, ty vis, jestli se to u ni obvykle rozjede vic nebo ne.
@pilzzee No jsme nakonec u doktorky, přes noc nespala a měla teploty. Tak uvidíme co nám řekne. 🙉
@pilzzee no to bych fakt neradila, ze dat a pekne to tam roznese a ucitelky ti pak zavolaj...nicmene, ten vas kasel urcite reste, abyste si neudelali neco chronickeho, muze to byt i treba tichy reflux
@dyechampion No on to ma takovy zvlastni, kasle rano (treba i jednou za minutu), dam mu levopront, a zachvili prestane a nezakasle celej den. Pokud by to trvalo dyl, tak to urcite resit budu, ale zatim mam z toho pocit, ze je to jen lehke nachlazeni.
Rozhodni se až ráno.