3letá menší chrapot, nekašle celý den jen občas, bez teplot a vše v pořádku. Dát do školky?

28. led 2024

Dobrý den,
Dcera má 3 roky a včera mi začala lehce kašlat, ale ne dávivě prostě normálně, dnes trošku chrapotí když kašle, jako hleny, ale jinak je plně v pořádku. Co myslíte?
Může se to rozjet?
Nevím zda ji nechat raději doma nebo mohu do školky.
Děkuju.

1pomnenka
28. led 2024

Rozhodni se až ráno.

dyechampion
28. led 2024

no neznam situaci, ze by to bylo jeden den a druhej den pak cajk..spis naopak. Kaslat hleny prece normalni neni 🙂

autor
28. led 2024

@dyechampion jsem to blbě formulovala - má jakoby chraplavý kašel

pampeliska1313
28. led 2024

Pockala bych ráno. Mne odpo jeden den syn asi třikrát zakaslal a ještě si říkám ze mu zaskočila slina. Pak horečka, chrapot ze skoro nemluvil, zadní rýma, skoro zánět středního ucha a antibiotika. A to nechci strašit. Ale ze mu vlastně nic nebylo a najednou to jelo pekne rychle.:D

bbub
28. led 2024

Kašle hleny, ale jinak je vlastně v pořádku 🙈
Mám stejný názor jako ostatní, podle toho jaká bude noc a ráno, ale já bych nedala. Během aktivit se může zadýchat a začít kašlat hodně.

autor
28. led 2024

@pampeliska1313 Tak to je mazec.. no ona jednou taky byla úplně v pohodě a během dne se vše vybarvilo a měla streptokoka😂😭
Tak uvidíme ráno no..

lilian2111
28. led 2024

Nechala bych doma. Pokud bude i zítra takhle “v pohodě” tak bych pozítří poslala.

autor
28. led 2024

@lilian2111 dobře děkuji moc🥰

pilzzee
29. led 2024

Dej ji do skolky. V nejhorsim pripade te zavolaji, at si pro ni prijdes. Syn kasle kazdy rano uz skoro tyden a do skolky chodi. Ty ji znas lip, ty vis, jestli se to u ni obvykle rozjede vic nebo ne.

autor
29. led 2024

@pilzzee No jsme nakonec u doktorky, přes noc nespala a měla teploty. Tak uvidíme co nám řekne. 🙉

dyechampion
29. led 2024

@pilzzee no to bych fakt neradila, ze dat a pekne to tam roznese a ucitelky ti pak zavolaj...nicmene, ten vas kasel urcite reste, abyste si neudelali neco chronickeho, muze to byt i treba tichy reflux

pilzzee
30. led 2024

@dyechampion No on to ma takovy zvlastni, kasle rano (treba i jednou za minutu), dam mu levopront, a zachvili prestane a nezakasle celej den. Pokud by to trvalo dyl, tak to urcite resit budu, ale zatim mam z toho pocit, ze je to jen lehke nachlazeni.