Ahoj holky, chci se zeptat melo vase mimco gastroenteritidu ze melo prujem zvracelo nechteli bastit a teplotu?
Mala ma 3,5 mesice a lezime uz paty den v nemocnici ja sem stoho strasne nestastna
Dostava chudinka kapacky. Teploty uz nema a nezvraci ale porad ma prujem nekdy ridsi nekdy uz to vypada lip s hleny no ale to je tou virozou pry a porad ma nechut k jidlu nejvic ji donutim kdyz je v polospanku aoe to taky malokdy. Doktorka mi dneska doporucila at zkusim mleko bez laktozy protoze mela kendamil klasicky
Narvala sem do ni od 3 od rana do ted nakych 240ml plus ma asi dve hodky ted dalsi kapacku aby ji zavodnili protoze zas necurala.
Meli to nekdy vase mimca jsk dlouho ste to meli? Zacli vam pak bastit? Mala uz tak mi jedla malo 650-700ml 24h ale ted mam co delat abych ji necim nacpala a to doslova nutim vcera tu byla doslova pip sestra co me deptala at malou nutim jenze ona vubec nechtela zavre pusinku a nehnu sni a taky si myslim ze extreme nutit bych nemela. Mam hrozny strach ze prejde prujem a pustej nas domu a mala mi nebude chtit porad jist
Sme plne na um s prikrmama jeste je brzo
Sme v nemocnici paty den vubec to nevidim na navrat domu a nemuzu ani najit zadne podobne diskuze vsude psali o vetsich detech co to melo. Uz sem s toho fakt vyrizena mam strach o malou
Uklidnujou me ze je to bezny ze pak zacne jist jenze ja se porad bojim ze sme tu paty den a zadny posun v tom aby bastila prave
Prosla ste si tim nektera s miminkem? Reknete mi otom vic prosim
Dekuju moc