Maličký bude mít teď dva měsíce a neustále ho bolí bříško. Večer mi pěkně spinká, ale přes den to je katastrofa. Kvůli ublinkavání jsem vyskoušela spoustu mlék a ted jsme zůstali na babydreamu. Ze začátku papal co tři hodinky přes den a teď vyžaduje papání co dvě hod. Má tužší stolici a hodně se trápí a svíjí nožičky. Používám i kapečky biogaia. I přesto, že tolik stojí jsem je koupila, aby se přestal trápit a nic. Používám i fenyklový čajík sem tam to prostřídám za čajík kmínový. Poraďte mi prosím. Dva tři dny je v pohodě vykadí se sám a někdy mu pomůžu teploměrem, i když by se to nesmělo. Ale tak moc se trápí, že ani cvičení nožiček, masírování bříška ani teplá koupel nepomůže. Děkuji za rady.
spoustu mlék - než si sedne nové um, trvá to 14dní, dřív se střídat nemá.. společně s biogaiou zkus i něco za větry /zas každému zabere něco jiného Espumisan, Babycalm, Sab simplex../..nebo to prostě bude to miminko,kterému musí dozrát bříško, obvykle po 3m, ve 4m se to upraví..
terez225 tak laktobacily uz mam, byl klid 4 dny i se sám vykadil a už zase na novo. Dnes pláč jak siréna. Používám k tomu i Espumizan a nic. Ještě zkusím místo té vody dát ten čaj přímo do mléka jestli to nezabere. Díky.
@ivetacigasova mě se to po espumisanu zdálo ještě horší sak uvidíš 🙂
Laktobacily biopron hodně zabrali u nás, masáže bříška pupikem a ještě 20-30 ml fenykloveho čaje místo vody do mléka.