Ahoj ženy , mám problém s dcerkou má 2 měsíce a už si s ní nevím rady . Už asi dva dny k večeru strašně pláče nic ji neuklidní vůbec nic . Jak kdyby ji něco bolelo nebo já nevím . Horečku nemá . Koukali jsme s přítelem jestli to nemůžou být zuby podle toho co psali na internetu jak se to projevuje tak je to možné furt slintá a cpe si furt něco do pusinky a dělá ji dobře to chlazené kousátko ale mě to připadá hodně brzo na zuby ne ? co myslíte ? Jinak v noci spí bez problému tak já nevím . Zažila jste to některá z vás ?
Prdíky? Naši malou takhle nejvíc trápí navečer...
Meli jsme prvni dva zuby na.trech mesicich 😉
pokiaľ sa vytlačia to tiež trvá, dala by som sirup od teploty bolesti a uvidis či pomôže
náš syn takhle plakal večer co večer... na důvod jsme nepřišli. přešlo to postupně samo... ale prostě od 7 do cca 10-11 hodin večer byl koncert. střídali jsme se s manželem v nošení, zpívání.... nic nepomohlo... vždycky jsme si pak říkali že "je prostě večer" přešlo to jak přišlo...najednou byl klid. sestřin kluk to měl úplně stejné, neteř byla úplně v pohodě (jsou dvojčata )držím palce, bude líp
Existuji homeopaticke cipky Viburcol, ktere jsou na celkovy neklid a bolestive prorezavani zoubku... Ale opatrne u tak maleho prcka...
A vigantol ji nedelal neplechu?
Kdyby to byla kolika, plakávala by už o narození jako ta naše. U nás to bylo každý večer až o tří měsíců. U vás to možná budou opravu ty zuby.. zkus dát sirup a uvidíš, jinak přeji hodně sil.
To ma hodne deti. Zadny vigantol zadne zuby,nemoc. Jen hodne vjemu a nevi jak dat najevo ze je toho uz dost.dospely se vypovida mimci vyplace. Zkuste o hodku driv koupat a mit klidovy rezim
nervová soustava je unavená, moc vjemů, informací přes den, dcera řvávala (nejedla ani) denně snad do 5m, zkusit co nejvíc dávat spát přes den..že slintá a mi ruce v puse je v pořádku, vývojové období.
u malých miminek je to normální, k večeru už je za celý den unavená a malé miminko neumí jinak projevit rozmrzelost, únavu než pláčem. Zpracovává v mozečku celý den a je toho na tak malou hlavinku hodně no 🙂 Taky třeba nemůže zabrat a pak už je přetažená, zkus ji dávat dřív spinkat a zaveď pravidelné rituály, děti mají rády stereotypní činnosti, vědí co bude po které činnosti následovat a to je může zklidnit, mají to jako jistotu.
u nas to prislo pozdeji, asi ve 3 mesicich, pricina pravdepodobne unava. pomohlo pres den nosit v satku, vic pak spal a vecer nebyl unaveny a najednou vse bylo ok. Kolik toho pres den naspi? jestli uz neusina po kazdem krmeni nebo treba usne jen na 15 minut a pak kouka, bude taky unavena. zajistit vic spanku pres den a vecer nebude co resit 😉
Také jsme to měli, trvalo to asi měsíc a kousek a pak pohoda.. Nebyly to prdíky, teplota, zoubky.. Pořád chtěla být přicucnutá a u maminky nebo tatínka, jinak pláč a pláč.. Teď už je to dlouho v pořádku.
a co si spolu lehnout pod deku? to nepomůže? vysadit vigantol a místo toho dávat vit.D swanson?
třeba jen chce cítit jen Tvoje teplo, nebo je už přetažená a neví jak usnout..