2měsíční dcera má "něco" za ouškem

sikkynaa
28. dub 2016

Holky vcera jsem si u male vsimla ze ma za ouskem neco pekne oskliveho je to jak kdyby zaparenina...na pohotovosti mi byla receno plisen...v nemocnici neco jako zaparenina...namazaly Genciánkou...a dnes dr. Mi rekl ze je to "mozna" exem a dal mi na to masticku (s kortikoidama) nemelo to nejake vase mimi?Male budou za tyden 2 mesice...nevim si rady..teta mi poradila hermankove obklady a sudocream ze kortikoidy takhle malemu miminku je trochu extrem.Dekuju za rady ja jsem totiz bezradna!!

hapovab
28. dub 2016

Myslim si ze je to to same co mela nase mala.Kdyz se ji to udelalo tak jsem to omyla mokrym tamponkem, poradne osusila a namazala bepanthenem nebo sudokremem, takhle rano a vecer a za dva dny to bylo pryc. Udelalo se ji to vickrat, myslim ze je to zapareny.Ted jak uz nelezi tak se ji to nedela.

sikkynaa
autor
28. dub 2016

Děkuju právě že bych řekla že je to zapařenina...sice můj názor ale snad poznám exem a zapařeninu ne?Tohle bylo hodně do červena až skoro jako když se dítěti udělá zapřenina dole...jestli mně chápete...

hapovab
28. dub 2016

@sikkynaa male se tam pak udelala i prasklinka a zacalo to trochu znisat, vzdycky mi prislo ze se ji to udelalo z niceho nic, nebo pres noc, ale jak jsem psala vyse,tak to pomohlo.

sasui1
28. dub 2016

Syb to mel taky. Ja jsem to prisuzovala spatnemu utreni za uchem po koupani. I mi se to nekdy udela ba noze megi prstama kdyz se spatne utru. Pomaha na to sudocrem ;) musi to vyschnout a bude to dobre...a nebo stava z cerstveho aloe ;)

sikkynaa
autor
28. dub 2016

Jj dneska jsem od pana dr. kortikoidy co jsem dostala nedala..namazala jsem sudocreamem...děkuju

micaella23
28. dub 2016

Ja bych to mazala masti co pouzivas na opruzeniny, nebo zkusit i pudr, neco, co tu vlhkost nasakne, rybilku, od Alpy krem na opruzeniny, cokoliv ty pudrovity konzistence, za zkousku nic nedas. Gencialku to pak potrit taky muzes, pro odtraneni bakterii, dava se na moucnivku a to je take druh plisne.

sikkynaa
autor
28. dub 2016

Opruzeniny neměla takže na spodek mažu rybilku a střídám s Bepanthenem k prevenci opruzenin...a sudocream občas....

kika_21
28. dub 2016

I já jsem považovala něco podobného za následek špatného utření po koupání. 🙂

sikkynaa
autor
28. dub 2016

@kika_21 Vím jsem fakt hrozná..syn měl odstáté uši a nikdy nás tohle nepotkalo...nafackovala bych si ☹

sasui1
28. dub 2016

Nemyslim si ze se podle toho posuzuje spravnost materstvi ;)

kika_21
28. dub 2016

@sikkynaa Klídek, já to viděla u našich dětí a stejně jsem třeba zase zapomněla a viděla jsem znova, že má červené za ušima. Člověk je také už večer unavený a detaily vypouští. 🙂

sikkynaa
autor
29. dub 2016

@kika_21 Už si budu dvat majzla...sice nepláče bolestma..což je dobře jinak by mi to urvalo srdce...ale i tak...hrozný...

yagga
29. dub 2016

@sikkynaa ta gencialka není špatná. A sudokrem je taky dobrý.
Jonáš super skupina na modrém koníku je poradna pro atopický ekzém, zkus mrknout.

gnozka
29. dub 2016

Jeste neni spatny imazol kremoasta v případe kdyby to byla plíseň což se stava u deti zabere taky 🙂

sikkynaa
autor
29. dub 2016

Holky dneska jsem z toho nadšená...po mazání sudokrémem ...super....budu dávat pozor aby se nám to nevrátilo...