2 týdny horečky, nic k tomu

monikaleifheit
8. kvě 2018

Ahoj holky potřebovala bych poradit, uklidnit.... Syn 24.4 horečky které ustoupily ve čtvrtek odpoledne. V patek bez teploty. V sobotu opět horečka 38,5 v neděli opět bez teploty. V pondělí 30.4 opět horečka jednodenní a pak až do pátka už bez teploty. Ted od soboty opět horečky které stále trvají. Nejvyšší naměřena 40,5. Střídame nurofen, panadol čípky, děláme zábaly. Rtg plic negativní, krk neg., moč neg., Crp nejdřív 13 pak 8 za dva dny 23 a dnes 48. Videli ho 3 doktoři no nikdo neví co mu je??? podrobné vyšetření zatim odloženo. Nasadil se Klacid jestli zabere. Setkala jste se některá s tím u svýho dítka? dlouhotrvající horečky a nic k tomu? (jen lehká rýma, čirá) Děkuji a omlouvámse za román ale už jsem z toho zoufalá

teetee
8. kvě 2018

Kolik je synovi? U nás byly 3-5 denní horečky při růstu zubů u syna. Pak třeba 3 dny klid a zase 2dny horečka. U předních zoubků okolo 38, u stoliček 40. Víc mě nenapadá.

lucifffalek
8. kvě 2018

Ahoj syn mel 2 tydny zpatky horecky nejvyssi pres 39 °C.spis v odpodnich hodinach dopoledne byl v klidu.Dr mu delala Crp Nizke a nic k tomu. A dnes ma mala 37,9 tak jsem zvedava co to bude.

ivuska1986
8. kvě 2018

Ahojky, my po naockovani prevenarem ve tretim mesici zjistili soustavne zvysene teploty, max. 38,5 namerenych, vsechny krevni testy o.k. byli jsme i v nemocnici na pozorování s vysledkem, ze dcera ma stabilne vyssi telesnou teplotu-cca za mesic vylezl zoubek-tak nevim, zdali to ma spojitost.

monikaleifheit
autor
8. kvě 2018

@teetee Teetee taky mě napadly stoličky. Kouká bílá hlavička ale ne a ne se prožíznout. Trochu mu i zapách z pusinky. Synovi je 2 a půl roku. Zoubky nám lezly dlouho. První ve 13 měsících a skoro pokaždé zvýšená teplota ale nikdy horečky. Když jsem to doktorum říkala tak mě všichni setřeli že od zubu tak vysoké horečky nemůžou být. Mě ale pořád něco říká, že by to zoubky mohly být ale proč tak dlouho ty horečky?

snahnah
8. kvě 2018

Syn mi taky od soboty horečkuje, takže 4.den. Vždycky kolem 39° a po paralenu klesne. Kašle a CRP měl včera 16, ještě čekáme na výsledek výtěru z krku. Zuby mě taky napadly, ale je mu už 9 let.

priefi
8. kvě 2018

@monikaleifheit tak to budou ty potvurky zuby 😉 to, ze mu zapacha z pusinky ale moc dobre neni, zkontroluj, zda se mu to nejak nezanitilo

englerova14
8. kvě 2018

Synovi, tč.10 měsíců, stejně začal zánět ledvin, horečky a jinak nic, postupně se zvyšovaly, až 4 den 41! Takže na pohotovost (kde nás noc předtím se 40vyhodili,vát mu dáme nurofen) crp šílené, hospitalizace, ATB do žili, rozbory atd. Nechci strašit, dětská taky mavla rukou, že to bude viróza a přes víkend se z toho dostane. Dostává se z toho dosud, kvůli otoků mu zůstala 1 ledvina větší, takže má speciální dietu, je sledován... radši si vydupat crp+odběry

englerova14
8. kvě 2018

Jinak zoubky ale taky umí potrápit, taky už měl i 40:-\, ale radši bych mu nechala udělat min.to crp

monikaleifheit
autor
8. kvě 2018

@priefi Děkuji, zítra volám zubařce at ho pro jistotu ještě zkoukne. Mě moc do pusinky pustit nechce. Tam to bude taky trápení ale aspon budu něco vědět.

teetee
8. kvě 2018

@monikaleifheit U nás taky Dr. nevěřila, že by to mohly být zoubky, dělala crp, kontrolovala moč. Nakonec uznala, že u nás mohou být čtyřicítky i ze zoubků. Je fakt, že syn i u blbé rýmy má zvýšenou teplotu.
Ať odejdete od zubaře chytřejší a už je líp.

janaelia
8. kvě 2018

@monikaleifheit Jestli se mu ty stolicky tlaci delsi dobu, tak by to mohlo odpovidat. Mym detem se taky tlacily stolicky dlouho a meli vysokou teplotu az ke 40, vesmes meli tech 39,5, ale to meli uplne v pohode, doktorka mi to pak verila, protoze zadne jine vysetreni nic jineho neukazalo.

linee
9. kvě 2018

@monikaleifheit souhlasim s holkami.Mala mela u rezaku skoro 39,take nam rikali,ze to od zubu byt nemuze a bylo. Daval jsem fenistil na otoky,kurku z chleba a na horecku stridala nurofen a panadol. Nechala bych zopakovat crp,podle hodnoty muze mit uz zanet,klidne z tech zoubku. Na zoubky tipuji i protoze,ze nema horecku po celou dobu,ale ze se mu to strida a ta vodnata ryma.Drzte se!