2,5letý syn v noci zvrací. Reflux?

sabina1989
18. led 2017

Dobrý den. Mám problém s nočním zvracenim. Syn má dva a půl roku. A problemi má asi měsíc. Stalo se ze se sem tam po zvracel. Zkoušela jsem diety. Ale nepomohlo. Dr. Nám dala sirup na reflux ale od Te doby me to přide horší ale to muže byt i momentální rýmou ale začal zvracet pokaždé když usne tak do hodinky. Na Sono půjdem az za 2 tydnu. A furt běham k postýlce ať se me dite nezadusi. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Je mozne ze se reflux projevil az ted? Jako miminko nemel žádný problém. Děkuji

mialagia
18. led 2017

@sabina1989 to mi přijde, že by se projevilo už dřív.. Nám malá taky asi měsíc často zvracela a nakonec to bylo asi virózama..nejdřív měla 14 dní rýmu a pak 6.nemoc..od tý doby je OK..

yerry
19. led 2017

@sabina1989 Ahoj. Starší dcera blinkala od narození asi do 8 měsíců a pak to přešlo . Byli jsme na vyšetření na reflux, ale nebyl potvrzen. Když byla vrátí tak kolem těch dvou let často se stávalo ze se v noci poblinkala a to bylo vzdy znamením ze bude nemocna a nebo mela zadní rámu a jak ho to v noci setkalo do krku tak se pak pozvracela. Časem ti samo ustalo.

sabina1989
autor
19. led 2017

Děkuji