Ahoj,dnes jsem uklizela a maly si ke me sedl na bobek a ja omylem strcila do obrazku z moduritu a ten mu spadl na hlavu 🙂 za prvi se lekl a urcite to bolelo,ma na hlavicce bouli,volala jsem doktorce ,a mela jsem hlidat,jak dlouho ho mam pozorovat a hlidat?je nam 15mesicu
Me v nemocnici po padu male na dlazbu rekli ze hlida se tak 3 dny,, ale 24 hodin je rozhodujicich. Pozoruj zornicky po 3 hodinach pres noc, jestli reaguji, stouchni do nej, jestli zareaguje ze spani. Kdyby byl malatny,, nebo naopak velice roztrzity, ze by hodne brecel, tak k lekari. Proste kdyby se choval mestandardne. Jinak to bude ok. No me dcera spadla z postele primo na hlavu telem na dlazbu, coz je si myslim horsi a byla, v pohode. Pak mi v 18 mes slitla venku pred barakem na sutry a pak na ni spadlo kolecko. Prvni dva pripady jsem valila do nemocnoce, kde nas tri dny pozorocali a posledni pripad uz resila po telefomu s pohotovosti. A holka je v poradku. Ted zas cucham to same obdobi u druhe, tak uz se psychicky pripravuju a klepu. U te mi zatim spadla prvnich 14 dni po porodu na hlavicku knizka..... Taky stresy, ale dobre. Ony, deti maji tu hlavicku docela odolnou. Jo a jeden detail. Tady se sice resi ze mrneti spadlo necp na hlavu, ale k tem padum.... Lekari mi nekolikrat rekli, ze kdyz dite spadne z vysky vysoke jako je ono samo, tak by to melo byt relativne bezpecne, rikam relativne. Horsi jsou pady z vysky vetsi nez jeho samotmeho tela. No o tom, ze jsem si kazdy pad vycitala dalsi mesic a citila se jak ta nejvetsi nezodpovedna kra... a ani rikat nemusim. Jenze on clovek to opravdu nikdy neuhlida na 100%, vicemen vzdy jsem byla, u ni a stejne k tomu padu doslo.
@lucyer 24 hodin, ale neboj, bude to dobry... Deti jsou gumove. To bys mu musela na hlavu hodit zavazi, aby z toho neco bylo.