dcera 3 roky,pichle obe ouska a nasledne antibiotika.Kontrola po tydnu v poradku,jen mirne zvetsena nosni mandle a zalehla ouska.Po dalsim tydnu, je uz mala lepsi,ale dneska v noci ji opet vytekla nejaka tekutinka.Bezbarva a jen trosku.Mam se obavat opetovneho zanetu?Nemate nekdo zkusenost?dekuji za odpovedi
Nám dr. na ORL radil při výtoku z ouška 3x denně 2 kapky peroxidu.
Ahoj,na zaklade vytekajici tekutiny z ouska jsem dcerou jela na ORL a pichli ji obe usi.Nestezovala si na nic a ani teplotu nemela.J byt tebou,tak pro jistotu zajedu znovu na ORL.Hodne stesti!!!
Ahojky,už jsem tady jednou na podobnou otázku odpovídala.Se zánětem středního ucha mám bohatou zkušenost.Na ORL jsme byly s dcerou jako doma.V průběhu tři let měla uši píchlé tak minimálně 20krát."Vyrostla" z toho až nástupem na ZŠ.Nám tekly uši i 3týdny.Pokud je ta tekutina čirá a málo,tak bych se zánětu neobávala.Asi se ji vpich v oušku ještě nezacelil.Hlavně dávat pozor při koupání a mytí vlásků,aby se nedostala voda do oušek.A pozor na průvan,ať je malá pěkně v teplíčku.Za opětovnou návštěvu na ORL nic nedáš.Záněty se mohou opakovat,nám se vracely po čtrnácti dnech.Nebo i po týdnu když měla píchané dcera jedno ucho,ale vždy to provázel zánět horních cest dýchacích a teploty.Doufám,že bude Tvoje dcerka v pohodě,protože zánět středního ucha je opravdu bolestivý a zalehlá ouška taky není nic příjemného.