11letému synovi je nutné udělat obřízku, máte zkušenost?

nonacek
8. únor 2016

Poraďte mi mam 11leteho syna u kterého mi paní doktorka řekla,že je nutno udělat obřízka,jsem s toho dost špatná nespím. ...
divala jsem se na to jak to vypadá. ..... a je mi s toho na nic
Má jít ted ve středu na zákrok a Já nevím jestli je jine východisko. ...
Nezeptala jsem se doktorky jelikož jsem v dány moment byla s toho uplně vedle ...
Poraďte jestli máte zkušenost. .......... budu vděčná za každý názor. .........

im4fun
8. únor 2016

A z ceho jsi tak spatna? Vzdyt to nic neni. Muj manzel obrizku ma (ze zdrav.duvodu mu ji museli nekdy v 16 delat) a ja jsem za to rada...

nonacek
autor
8. únor 2016

@im4fun a proc si ráda?
jsem s toho špatna ,proto ze jsem zákrok viděla na YouTube a fakt děs
Nevím jestli je zákrok ambulantní. .......
Hledám info na netu
Proto že jsem Já blbec nezeptala doktorky

im4fun
8. únor 2016

@nonacek no manzel z toho rozhodne zadny trauma nema, je to rutinni zakrok. Na youtube bych se neinspirovala protoze tam jsou videa s ritualnima obrizkama, nikoliv zdravotnima. Fakt snad neexistuje nic banalnejsiho a rozhodne neni duvod byt z toho spatna. Navic asi jinou moznost moc nema ne?
Nevim ale.proste obrezani chlapi mi vyhovujou vic.

kacca11
8. únor 2016

Obrizka je standardni zakrok, nic zvlastniho. Tvuj syn bude mit v budoucnu bezproblemovy sexualni zivot, takhle, pokud mel problemy, by to tak nejspis nebylo.

Na youtube se vubec nedivej.

nonacek
autor
8. únor 2016

nevis jestli měl tvůj manžel po zákroku bolesti.. např. Při močení. .. ?
Děkuji jsi zlato,hodně jsi mne uklidnila @im4fun

nonacek
autor
8. únor 2016

@kacca11 Děkuji za uklidnění, hned se cítím lip💋

kacca11
8. únor 2016

@nonacek muj manzel s tim nema zkusenosti.

im4fun
8. únor 2016

@nonacek to nevim ale nic takoveho nijdy nerikal. Mel to delane temi samoodpadavacimi stehy a do par dnu to bylo cele pryc. Myslim ze i kdyby ho to pri moceni den nebo dva bolelo, tak to prezije, uz to neni maly dite. Fakt to neni zadny drama

nonacek
autor
8. únor 2016

@im4fun Prosím ještě jednu otázku a nevíš zda byl manžel hospitalizován. .?
Dekuji

im4fun
8. únor 2016

@nonacek nebyl, delali mu to ambulantne. Ale delali mu to v Italii, ale myslim ze tady to bude asi stejny

nonacek
autor
8. únor 2016

@im4fun Děkuji moc za psychickou Pomoc 💗💗💗💗💗💗💗💗💋💋💋💗💗💗💗💗💗💗🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🎀🎀🎀🎀🎀🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🍀🍀🍀🍀🍀🌿🌿🌿🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌻🌺🌺🌺🌺

im4fun
8. únor 2016

@nonacek nemas vubec zac. Fakt to neni duvod byt z toho spatna, o nic nejde.

nonacek
autor
9. únor 2016

@im4fun děku ju moc 💗

smrkalek
12. únor 2016

Ahoj mému synovi ze zdravotních důvodů uvolňovali předkožku na urologii. Tehdy mu bylo 2-3 roky, už to ani nevím přesně. Prováděli to ambulantně v Praze na dětském oddělení urologické kliniky. Dali mu nějakou pastu jako lokální anestezii a po nějaké chvilce, provedli zákrok. Doma sem ho musela mazat 2x denně mastičkou. Asi za 5-6 dní to bylo dobré. Manželovi taky museli dělat obřízku asi v 8 letech ze zdravotních důvodů. Je za ni rád. Moc mu to pomohlo, zbavil se potíží.

ma_jo
12. únor 2016

@nonacek já bych řekla, že to nebude o moc horší, než třeba píchání uší. Pár dní to možná bude nepříjemný, ale není to žádný velký zákrok. A v budoucnu za to bude nejspíš rád.

nonacek
autor
12. únor 2016

Holky moje
Zatím se urolog rozhodl obrizce vyhnout na 6 týdnů a dali nějakou masticku
A musíme 3 x denne mazat po tu dobu a kdyby to nepomohlo během těch 6 neděl tak pak ho zákrok nemine

gin124
2. dub 2016

@nonacek

Nevím, jestli tu nejsem pozdě, ale ta aplikace mastí je někdy nutná i s přestávkami několokrát opakovat. Je mnoho důvodů, proč je třeba se zbytečné amputaci předkožky vyhnout.

Přiznávám, že jsem před rokem a půl také vůbec nevěděl, co to ta obřízka vůbec vlastně je. Povšechnou informaci, že je to operace, při níž se odstraní předkožka penisu jsem věděl. Neměl jsem však patřičné informace o funkci předkožky. Domníval jsem se, že je to nadbytečná rudimentní kožní řasa. Nyní však vím, že předkožka je důležitý multifunkční přídatný orgán penisu, z níž ta funkce, která byla pokládána za jedinou, totiž aby v klidu kryla žalud, je z nich ta nejméně důležitá. Až na 15% dospělých mužů má při plně zachovalé předkožce svůj žalud trvale odkrytý. Mnohem důležitější je senzorická a sexuální funkce předkožky. Při její radikální amputaci přijde muž o přes 70% svých nejcitlivějších erotogenních zakončení a citlivost penisu je tak sníží na pouhou čtvrtinu. To má pro mnohé obřezané muže fatální důsledky, jako je třeba ztráta výrazného prožitku při sexu nebo anorgasmie.

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/psycholo...

Asi tak 95% amputací předkožek z takzvaných zdravotních důvodů je zcela zbytečných a váš syn se může za pár dní dovědět, že mu byl zcela zbytečně udělán zákrok, při kterém byl připraven opřes 70% nejcitlivějších erotogenních zakončení a kvůli kterému může mít opravdu velké potíže ve svém budoucím sexuálním životě.

Je ve svém věku už dost starý na to, aby si přečetl, jak se má v tomto případě postupovat.

Více zde: http://www.strankyprokluky.cz/jak-o-sebe-pecova...

gin124
2. dub 2016

Mnozí si myslí, že o nic nejde. To jsem si myslel ještě před dvěma roky také.

V roce 1970 rozpoznali Keneth David Hopkins (vystupuje pod pseudonymem Brother K) a jeho partnerka Carole Anne, že je to právě obřízka, která jim působí potíže v jejich sexuálním životě. Dnes už je prokázáno, čím to je. Já za ty pouhé dva roky co se tím zabývám už znám fůru případů, kterým obřízka zničila jejich sexuální život. A nejen to, jsou ženy, které trpí s obřezaným bolestivým pohlavním stykem, kdežto s neobřezaným mužem ne. Dnes už je to známé a ví se ,čím to je.

Loni v létě mi psal na email jeden 28 letý muž, který kvůli jeho amputaci předkožky v jeho devíti letech nedosáhne orgasmu a ejakulace normálním. Zcela zničený sexuální život a oplodnit může případnou partnerku pouze uměle. Asi 10% mužů má kvůli obřízce potíže a on spadl do těch 10%.