10měsíční dcera neustále svírá nožičky k sobě

majamn
30. bře 2015

Přeji všem příjemný večer. Ani jsem nevěděla, jak mám téma nazvat, neboť jsem nikde na internetu nenašla to, na co se chci vlastně zeptat. Má dcerka, 10 měsíců, je velmi statné miminko 🙂 11 kg a má dle mého názoru obdivuhodnou sílu. Proto mne u ní spousta výmyslů nezaráží, jen překvapí. Co mne ale znepokojuje je to, že v podstatě vždy, když je vzhůru a leží na zádíčkách, tak pokrčí nožky, jakoby se chystala ke cvičení břišních svalů, tiskne jednu k druhé, jakoby svírala něco, co nechce upustit, a drží a drží a drží. Netváří se u toho ani nešťastně ani nespokojeně. Jen soustředěně. Vůbec nevím, co to znamená. Myslela jsem si, že to byly předvoje toho, když chce kakat, ale není tomu tak. Zkrátka mi přijde, jak v posilovně. Dokonce tento stisk používá při plavání, když mi pod vodou sedí na noze. Nožky omotá kolem mého stehna a drží a drží. Možná je to z mé strany zbytečná starost, ale raději bych si byla jistá, že se o nic nejedná. Děkuji za názory. M.

pepinka01
30. bře 2015

A nemůže jí to být příjemné? 🙂

majamn
autor
30. bře 2015

@pepinka01 Její blažené pohledy už také znám 🙂 Je to malá požitkářka. Toto ale vypadá poněkud zvláštně.