Zdravím holky...
10 mesíční dcerka má od včerejšího podvečera průjem. Jí stále to samé, beze změny. UM(které má už několik měsíců), přesnídávky, a klasickou skleničku na oběd. Přes noc kakala 2x a dneska 2x. Dávám jí jen dneska UM a piškotky. NEchci jí dávat zatím žádné léky nebo přípravky. Máte nějaké rady jak jí trochu ,,zhutnit,, stolici?? Děkuji. Už jsem zoufalá.. ☹
ze zubů má moje malá průjem dost často ,ale při takovém problému kamarádce poradila dr na pohotovosti nasadit lactobacílky a rýžovou kaši. JInak pokud to hodně zapáchá a malá je unavená nebo tak raději bych šla k dr 🙂
Doufám, že vám aspoň něco zabere, držím pěsti!!! 🙂
zahustí smecta, tasectan, nebo hidrasec, k tomu laktobacílky. Um Nestlé AL 110, je vhodné při průjmu (jinak mléko není to nejlepší, při průjmech).
Rýže, mrkev, suchý brambor, postupně libové maso, vývar, těstoviny..sladké co nejmíň, i ty piškoty.
ženy jinak co se týče smecty mudr mi řekla,že malým dětem se dává jen při zvracení taky jsem kulila oči 😀 😀 😀
Co??? Mě jí doktorka doporučila i při průjmech u dětí!!! 😀
Holky. Děkuji všem za rady a pomoc. Vendulka už je bez průjmů 🙂 Hlídali jsme pitný režim, a naštěstí teď už kadíme 1x denně 🙂)
@moveto Ahojky jsem tu nová, ale snad ti trochu poradím! záleží taky na tom jestli malé nelezou zoubky, moje malá to mla před pár dny taky, a byly jsme u doktorky a ta nakonec zjistila, že to má k zoubkům!!! Jinak m na průjem vždy zabíraly piškoty, rýže atd..., nebo potom určité prášky co mi napsala doktorka!! Jinak nevím jak poradit 🙂