Dobrý den,poptávám pro známou není moc v dobré finanční situaci,nedaroval by někdo nějaké vecičky a potřebné věci na miminko?vhodné na chlapečka, nějaké věci jsem ji dala a také pomohla ale sama mam dítě a nemohu si dovolit více pomoc 🙏
@vikinkav nedělej to, anonymní dotaz za kamarádku? Za pár dní to uvidíš někde na bazarku.
Za mě jako když někdo něco chce zadarmo, je fajn se trošku rozepsat. Tohle fakt smrdí.
Ale samozřejmě tvoje věc.
@vikinkav myslím, že je to podvod.
Rozhodně nemám problém podat více informací či dát kontakt na známou,můžu klidně napsat důvody proč jsem to sem dala,anonym jsem dala právě z důvodu takových žen jaký taky jsou že hned vás odsoudí a podobné věci, rozhodně nepotřebuji zneužívat ostatní ke svému prospěchu, sama mám děti, dokonce i práci, ale pokud si chcete hned soudit tak prosím
On je trochu rozdíl, když se někdo ptá na oblečení, kdo už tu má historii, třeba klidně i pro tu kamarádku, nebo někdo anonymní.
Takže nesuď ostatní, že jsou obezřetní. Někteří lidé zneužívají pomoc a ochoty druhých a pak je blbé, že na to doplácí ti, co se ocitnou v nouzi a skutečně by pomoc potřebovali...
@levandule_k nesoudim hned ostatní,chápu že v dnešní dobře je to bohužel takhle, jen jsem podotkla to že není problém předám kontakt na známou či napsat důvody proč potřebuje pomoc .
Pokud tu jsi aktivní, tak víš, že se tu holky snaží si navzájem pomoci a pokud někdo shání cokoli a nemá peníze, může se dočkat krásných věcí i ve větším množství než bý vůbec potřeboval - a to i pro kamarádku. Jen to prostě nesmí mít nově založený profil / dát anonymní dotaz. Takto vlastně ani nevíme, z jakého jste města, odkud, o co jde. A fakt není problém ani pokud je kamarádka cizinka / romka / postižená. Prostě aktivní lidi, kteří tu a tam poradí, ale třeba jen potěší komentářem, ti mají dveře otevřené a najdou to i recipročně. Ale po zkušenostech množství holek, kdy takto věnovaly krásné věci a pak je někdo prodával, se nesmíš divit, že na anonymní dotazy nereagují. Byť tedy já až budu dávat věci pryč, tak nejspíše takto protřídím na "neprodejné" a to klidně věnuji komukoli zadarmo (protože pokud je někdo v nouzi, tak mu flíček nevadí - ale neprodá to) a to "prodejné" asi zkusím dát kamarádce do bazárku, ať to prodá sama, než to řešit.
@merope rozumím tomu,nedivím se tu holkám,jsem tu sice déle ale nevím jak to tu chodí s těmito tématy, ja to nikdy nevyhledavala.
Ano me to taky prijde divny, proc anonym, proto pisu at posle zpravu. No a i kdyby chtela obleceni prodat 🤷♀️ Ja bych je hodila do kontejneru na odevy, protoze na to nemam cas ani nervy 😄
ja mam holku, ale klucici veci tam najdu taky. mam to na vinted - gbp3. pokud si neco vybere a zaplati zasilkovnu, tak ji to dam.
@gbp předám ji na vás kontakt děkuji
mam toho spoustu
Anonymnímu dotazu nic. Promiň, ale jak se psalo výše, když něco chci, tak na rovinu a ne tajně. Já se už jednou spálila.
ja jsem nabizela a zatim bez zajmu 🤷🏼♀️
@leniczka23
A hlavne slusny clovek nechce nic zadarmo,nabidne aspon neco maleho pro deti.I kdyby to mela byt cokolada nebo baleni vlhcenych ubrousku.Je to slusnost.
Ja ted vyrazuju veci po synovi, napiste kdyztak zpravu, muzeme se domluvit.