Dobrý večer.
Jako první se chci omluvit za anonym, jsou ty lidé se kterými nechci určité věci řešit.
Chtěla bych poprosit zda by se tady nenašla maminka, která by mohla darovat dámské oblečení ve velikosti 38-40 na vyšší postavu (180cm), případně zimní boty 42-43. Za poštovné.
Jsem s dětmi sama a jak určitě všechny víte, není to v dnešní době jednoduché kolikrát ani pro úplnou rodinu. Tím chci tedy požádat zda by nějaká maminka nebyla hodná a ochotná přenechat za poštovné oblečení, které už nenosí, nesedí velikostně. Děkuji a snad jsem tímto nikoho nepohoršila.
Já teda si myslím, že je naprosto v pořádku si říct o pomoc a vyhnout se nejhorším situacím, oceňuji odvahu k tomuto kroku a přeji, ať je jen líp, víc bohužel nebudu platná, protože nohou i vzrůstem jsem moc malá.🍀
Ráda daruji ale spíš velikost 40 spoustu kousků už nevyuziju ale mám spíš oblečení do práce i když nějaká trička by se tam taky našla jestli by Vám ale nebyla krátká Já měřím 177 cm Napište SZ a zkusíme se domluvit
Pošli mi do zprávy údaje pro zasilkovnu a ráda ti něco pošlu.
Dobrý den, prosím do SZ o co konkrétně byste měla zájem.. A nabízím i dětské případně, dívčí do vel 134, zatim 🙂
Mam, plnou tasku. Neco je tedy i letniho. Mohu poslat fotky, pokud mi napises sz. Jeste budu urcite tridit.