Maminy vim ze to jsem asi uplne nepatří ale kdyby jste věděli o nějaký mamine co na tom neni nejlip rada bych pomohla nez to odnesu do kojeneckého ustavu mam tu po kubovi obleceni a druhe uz urcite neplanuji neni to uplne top stav ale jeste určitě poslouží a taky bych tu mela kocar sice uz teda taky ma hodne moc za sebou ale myslim ze lepsi nez nic dekuji
@zrzeckas Ahoj,prosím nevíš o někom kdo je na tom opravdu špatně,abych to nedala někomu kdo mi jen písně ze ma zájem.Mam spoustu obleceni na deti kluka i holku,bot,hraček,kojeneckych potreb atd. a rada bych to někomu věnovala,ale opravdu tomu kdo to potřebuje.Muze se mi ozvat na e-mail:krutova.veronika@seznam.cz
Pry nejlip napsat na skupinu pokud mas fb 🙂
Nevim, odkud jsi, ale tady je skupina pomoc v nouzi a treba se najde jeste nejaka a pokud jsi na fb tak tam je skupin pomoc maminkam a tatinkum v nouzi a urco se najdou dalsi.... Ta, o ktere mluvim, tu vede zena, kterou znam osobne a lidi i proveruje, zdy jsou opravdu v nouzi aby se nestalo, ze to dostane maminka, ktera to nepotrebuje a rozproda to