Do roka se nás syn choval jako normální miminko, říkal máma a táta, ham.. V roce ho naočkovali Hexavakcímou a Prevenarem. Od té doby nemluví... Byli jsme u neuroložky i na magnetické rezonanci, ORL, psychiatr... Výsledek žádný... Mé dítě veselé a hravé bylo bez zájmu o nás rodiče i okolí... Zkusila jsem vyměnit mléko, dávala přípravky, co mi doporučili... Výsledek po roce stále nemluví, ale je zase hravý a se zájmem o nás... Kdyby mi někdo řekl co mám ještě udělat udělám to!!!
Hlavně už nikdy neockuj dvě vakcíny najednou , ale vždy aspoň v měsíčních rozestupech . Doktoři to do mrnat perou hlava nehlava , protože je to bezpečné, ze . 😑 zkus rybí tuk , je proti zánětům a zároveň vyživuje mozek .
@janinna89 jestli z toho bude mit jen opozdeni ve vyvoji reci,tak to napravite na logopedii,dalsi ockovani bych neaplikovala dokud se opet nerozmluvi. Nam se stalo s dcerou to stejne,ale nikdy nemela 2 vakciny najednou a vzdy az to pominulo (nejdriv to trvalo trictvrte rok,pak pul rok pak jen 3 mesice,trend byl zlepsujici), tak se ockovalo dale a jeste s homeopatiky...vam staci pred skolkou dat 1 davku MMR,tak bych vyckala az podle stavu...zkuste doplnek stravy na rozvoj reci eya q.
Me to trochu prijde jako prispevek, co by mel vyvolat vasnivou diskuzi o ockovani.
Nazvy vakcin nejsou správně, nejak neverim tomu, ze by die podstoupilo tolik vysetreni protože prestalo rikat mama tata ham. Mraky deti neco umi, pak to jakoby zapomenou a nasledne se k tomu zase vrati.
Vášnivá diskuse? Kdyby se to stalo Vám hezz17 asi byste zkusila vše... Naše Dr nám vypsala žádanky kvůli podezření, že toto očkování u našeho DRUHÉHO syna vyvolalo autismus a v nemocnici jsem byla jistou doktorkou poučena, že nejsme jediní...
@marcicek84 prý čtvrtá dávka se už nedává u prvního syna mám v očkování 4 dávky a děti narozené od roku 2019 už prý nepotřebují stačí prý 3 dávky
a ve dvou letech už máte žádanku že má podezření na autismus?
@janinna89 ano davaji se 3 davky hexacimy a 1 davka MMR. Mate to popletene,doockovala jste hexu a MMR (zivou vakcinu) nemate. Nebo mate a pak nemate doockovanou hexu,kouknete do prukazky.Hexacima, Prevenar i MMR jsou kazda jina vakcina s jinym ockovacim kalendarem
@marcicek84 mám tam 3x Hexavakcína a 3x Prevenar, 1x Priorix, 1x Nimerix
Ale mmr nemate. A to tedy slysim prvne, ze by Hexa (mrtva vakcina) probudila nejake neurol. Potize takoveho kalibru. Navic to ze deti neco prestabou delat je zcela bezne.
A ve dvou letech resit autismus? Mate zvlastniho dr
Mě na tom teda nic zvláštního nepřijde. Paní popletla vakcíny no Bože. A pokud vím, tak doktoři řeší podezření na autismus už v 18 měsících, vyplňuje se i dotazník na 18ti měsíční prohlídce.
A Priorix je MMR, ne??
Já myslím, že každá máma zná svoje dítě nejlépe a pozná, že je něco jinak. Já už se v dnešní době nedivím vůbec ničemu!
@janinna89 takze syn prestal mluvit po cem pro te hexe nebo po priorixu? A pokud po hexe proc jste ockovala dale? 🤔
@marcicek84 syn od 22.2.2020 nemluví
@terezanovotna30 priorix je neco jak prevenar myslim. Akorad na mene kmenu a plne hrazeny
@terezanovotna30 a on je nejaky dotaznik? Mam 8letku tam zadny nebyl. A 11 mesicniho, tak tphle jsem nevedela
@janinna89 a v prukazce mate,ze jste ho i pres tyto obtize zase necim nechala ockovat 23.4.,tak to se nedim,ze se z toho nemel sanci dostat...porad mu pridavate...🤷🏻♀️🤦🏻♀️
@marcicek84 Dr řekla očkovat tak snad ví co má dělat ne? Nebo snad jsem měla odmítnout očkování?
@janinna89 tak snad matka pozna,za je jeji dite zpusobile pro dalsi ockovani,ja bych nemluvici dite odmitla dale ockovat dokud se to nevyresi a z po te neurologii,tak jsem to udelala s dcerou,ale neurolofie nebyla treba, protoze se zacala vzdy lepsit,ale kdybych ji vzdy pridala vice a vice,kdo vi jak na tom ted je....
@janinna89 vy jste zákonný zástupce, vy můžete odmítnout cokoliv. Neočkovala bych po takový příhodě ani kdyby mi Dr stála na hlavě.
Přesně tak , jsou to jen vyhlášky , vy jste rodiče , tak rozhodujete. Doktorům s ockovanim tolik neverte , vědí jen to , co jim nabulikovali farma firmy . Důvěřujte svému instinktu a klidně odkladejte , já to dělala taky . Doktorku jsem jednou uzemnila a pak už jsem měla klid . Když nebudete vědět , mrkněte na stránky p. Petráše , je to odborník na vakcíny . A nakonec , moji dobře známe taky syn najednou autista po očkováni . Takže to je možné . Lékaři to přiznají mezi 4 očima , ale veřejné má málokterý na to koule .
Jenom poznamka, hexavakcina neni mmr.