Dobrý den.
Trpím úzkostmi a doktorka mi předepsala sertralin actavis 50mg, mate s tím někdo zkušenosti? Valí se mi to doma už týden + lexaurin ten si beru nárazově když přijde úzkost.
Bojím se, aby po nasazení sertralinu se ty stavy ještě nezhoršily, tak budu ráda za každé vaše zkušenosti
@trzks22 mám doporučení k psychiatrovi, ale kam se volala, tam plno. Čili sertralin mám předepsaný od obvoďačky. Za pár měsíců mi je 21, takže asi víš jaký to je když jsem tak mladá. Stavy mívám tak obden .Mac ob dva dny. Co jsem si četla, tak se prý stavy, než najede ten účinek zhoršují. Už tak to beru špatně a nevím jak bych dopadla, kdyby se to zhoršilo, proto se ptám sama tady jaký kdo s tím má zkušenosti. Lexaurin mám 1,5mg a neberu ho ani celý ale ještě si ho půlím
Beru ho uz 15 let a vše ok😉 máte úplně ten nejslabší udržovací...akorát to trvá než začne fungovat,takže vydržte
dcera sertralin bere už dva roky a vše v pořádku, jen prvních pár dní je velká únava, doporučuju ho začít brát, když budete mít tak tři dny volna v práci😁
@nechcirikatjmeno já to dostala predepsany od doktorky kdyz jsem prochazela opravdu tezkou zivotno situaci kterou jsem psychicky nezvladala a mela obcasne nocni mury. Strasne si to chválila že je to dobré na uklidneni hlavne pro mladé a není to takovy driák jako prave lexaurin apod. Rikala, ze na to ani snad nemuze vzniknout zavislost ze je to opravdu slabsi uklidnovak a ze to predpisuje hlavne mladym. Bylo mi v tu dobu 20. No ale ja se vzdy techto leku na uklidneni a na spani strasne bala a svedomi mi nedovolilo si to vzit🙈Mela sem spatny pocit z toho ze sem "skoncila na praskach" nakonec sem celou situaci zvladla s pomoci psychologa a leky nezacala brat. Radeji bych prestala brat lexaurin a zacala brat pravidelne setralin. Doktorka si ho opravdu chvalila ze je to nejlepsi moznost tehlech uklidnovacich leku.
Tak drzim palce at pomuzou a jsi ok.