Používáte repelenty pro svoje batolata? Můžete doporučit nějakou značku?
Naše malá totiž už měla svoje první klíště od našich ze zahrady
Ahoj.
Taky jsme měli klíště.Koupila jsem PUFÍK od Naturu-je to přímo dětský voňavý spray-rozetře se po tělíčku a může se stříknout i na oblečení-nenechává skrvny.Je na klíšťata,komáry,mouchy,mravence a jiný hnusy.Stojí kolem 60kč.Mají ho v Hypce,Tescu.
Peťul, výbavičku x klíšťatům máme kvůli psovi , ale já potřebuju prevenci
jasný.. naštěstí na nás klíště zatím nevlezlo, máme chatu u nymburka, což je dost frekventovaná oblast...zatím nemažu ničím, jen krémem na Opalování..uvidíme...
taky používám Off
Nám v lékárně prodaly repelent od Alpy,ale tam není o klíštěti nic napsané tak nevím jestli se nespletla já si všimla až doma nevím jestli bych raději neměla koupit ten off?
tak je to proti klíšťákum teď jsem si to našla
já jsem koupila v lékárně ANTIMOSKYTO - repelent ve spreji, který zajištuje efektvní ochranu kůže proti klíšťatům, komárům, ovádům. Je určen pro děti
Zkusím oživit diskusi, ať nezakládám stejnou, a zeptám se, jestli máte někdo dobrou zkušenost s nějakým přírodním repelentem (účinkuje, na co, apod.)
nursík, já koupila v lékárně vloni takovu výbavu pro klíš´tata, je to v takové tubičce, stálo to cca 300,- a je tam od pinzety pro vodičku, líh...a taky mám jodidovou tyčinku...nicméně já mažu offem