Maminky máte zkušenosti s přírodní kosmetikou pro děti? Která je dobrá?
@pety91 altermed je přírodní? to se mi nějak nezdá.
@ddeniska21 používám alverde z DM a jsem spokojená. a nejen pro dítě, ale i pro sebe.
Já nevím nakolik je přírodní. Ale na jemnou dětskou pokožku a ekzém - na který jinak bylo nutno užívat lokálně kortikoidy zabral.
Taky máme Alverde, používám jak pro sebe, tak pro malého a maximální spokojenost. Nevím sice, jak moc je to přírodní, ale každopádně je to bez silikonů 🙂
@betelgeuzz Altermed je složením náhodou docela ok. Třeba zrovna Leciderm tělový krém:
Glycine soja oil, Aqua, Glycerin, Atelocollagen, Sodium hyaluronate, Panthenol, Glyceryl stearate, Lanolin, Butyrospermum parkii, Lecithin, Tocopheryl acetate, Cera flava, Cetearyl alcohol, Cetyl alcohol, Hydrogenated castor oil, Phenoxyethanol, Macadamia ternifolia seed oil, Alcohol denaturated, Ethylhexylglycerin
a i ostatní produkty jsou bez minerálních olejů.
jinak z přírodní kosmetiky mám ráda Natura Siberica a některé věci od Alverde. Francouzská Born to Bio má fajn sprcháče.
Holčiny děkuji za tipy, určitě vyzkoušíme 🙂
Pro sebe a partnera mám alverde a laveru a pro děti weledu.
Mě se osvědčila řada Altermed. Třeba Altermed Leciderm - na ekzémy špička. Aspoň u nás. Ráda uslyším cizí zkušenosti.